24/7  Låssöppning Bil jour i Göteborg

Låsöppning av bil nära dig

Bärgning

Vad gör vi?

Låsöppning av bil

Når du lyckats med bedriften och låst in nycklar i ditt fordon – är vi alltid redo att hjälpa dig. Vardag eller helgdag, i regn eller solsken – så ställer vi alltid upp för dig. Vi hjälper dig att öppna de flesta fordon, husvagn, husbil, takbox, personbil, släpkärra eller motorcykel – vi löser det mesta.

Behöver du hjälp – ring 0761 751000

Hem och privatservice

Bärgning vid olycka  eller skada
Låst in nycklar i bil/fordon 
Tankat fel bränsle i din bil? 

LÄS MER

Företagsservice

Bärgning av lastbil eller truck
Transport av truck eller fordon
Hjälp vid feltankning

LÄS MER

Fordonsservice

Låsöppning
Starthjälp
Bilbärgning 

LÄS MER

Utelåst ur bil?

Billåssmed jour

Att låsa in dina nycklar i bilen är lätt att göra. Vi har alla gjort det, och det är lättare än du tror. I ett ögonblick av frånvaro slår dörren igen, nycklarna är fortfarande inne i bilen, och där försvinner din dag – tänker du! På Jourcenter Göteborg 24h har vi akuta billåssmeder på jour 24/7, som väntar på att hjälpa dig att komma tillbaka in i din låsta bil, oavsett tid på dygnet eller märke eller modell. Med ett telefonsamtal till oss kan vi vara där inom 20-30 minuter så att du kan vara tillbaka på vägen på nolltid med minimala störningar på din dag. Vi låter dig inte vänta i timmar i sträck – vi dyker upp när vi säger att vi kommer.

 

Vi kan öppna din bil

Vi kan att öppna nästan vilken bil som helst som rullar på Sveriges vägar. Våra billåssmedsbilar är utrustade för att hantera  öppning av bilar, husvagnar och husbilar snabbt och utan krångel. Det spelar ingen roll om du har en 1978 Volvo 240 eller en Audi A5 coupe. Våra jourhavande billåssmeder har hjälpt andra, och kan göra samma sak åt dig.

 

Vår prisgaranti

När vi pratar med dig i telefon kommer vi att fråga dig vilken typ av bil du har och vilken årsmodell. Utifrån denna information kommer vi att ge dig ett fast offertpris som absolut inte kommer att förändras. Du betalar först efter att bilen har öppnats och det angivna priset är det pris du betalar. Inte ett öre mer.

 

Behöver jag en billåssmed?

Lyckats låsa in nycklarna i bilen?
Tappat nycklarna till bilen?
Fått punktering eller slut på bränsle?

Risken är stor att du behöver hjälp av vår billåssmed.

 

Bilen startar inte

Information

I vår servicebil finns rejäla startkablar som kan hjälpa riktigt tomma batterier igång. 

Nycklarna i tändningen

Information

Sitter dina nycklar inlåsta i bilen? Har du låst in dina nycklar i bilen någon annanstans i bilen eller sitter nycklarna inlåsta i tändningen? Vår billåssmed hjälper dig att plocka ut nycklarna från den låsta bilen.

Fått punktering

Information

Vår servicebil kan hjälpa till med att laga mindre läckor på plats, tex hål i däcket från spik eller skruv. Sprickor och övrigt kan vi dessvärre inte laga.

Finns Låssmed för bil i Göteborg nära mig?

Vi har alltid en tillgänglig låssmed för billås, redo att hjälpa er i Göteborg med allehanda bilproblem. Inlåsta nycklar i bilen ? Punka? Soppatorsk? Fått stopp?

Ring vår jour låssmed och bilbärgning dygnet runt! 0761-751000

Vi täcker samtliga stadsdelar i Göteborg:  Landala, Haga, Kungsladugård, Majorna, Masthugget, Olivedal, Sanna, Stigberget, Änggården, Linné, Hisingen, Backa, Brunnsbo, Kärra, Rödbo, Skogome, Skälltorp, Säve, Tuve, Arendal, Björlanda, Hjuvik, Jättesten, Lorensberg, Stampen, Vasastaden, Lundby, Eriksberg, Kvillebäcken, Kyrkbyn, Kärrdalen, Lindholmen, Rambergsstaden, Slättadamm, Annedal, Länsmansgården, Nolered, Biskopsgården, Svartedalen, Västra Göteborg, Bratthammar, Fiskebäck, Grevegården, Grimmered, Guldringen, Hagen, Kannebäck, Långedrag, Näset, Skattegården, Södra Skärgården, Ängås, Önnered, Örgryte, Härlanda, Bagaregården, Björkekärr, Härlanda, Kallebäck, Kålltorp, Kärralund, Lunden, Olskroken, Redbergslid, Skår, Torpa, Överås, Gamlestaden, Kortedala, Utby, Bergsjön, Angered, Angereds Centrum, Agnesberg, Bergum, Eriksbo, Gårdstensberget, Gunnilse, Hammarkullen, Hjällbo, Linnarhult, Lövgärdet, Rannebergen. Askim, Billdal, Flatås, Frölunda Torg, Hovås, Högsbo, Högsbohöjd, Högsbotorp, Järnbrott, Kaverös, Ruddalen, Tofta, Centrum, Guldheden, Heden, Inom Vallgraven, Johanneberg, Krokslätt,

Låssöppning av bil i Göteborg – Jourcenter Billåssmed

Traditionell bilbärgning och billås öppning – den bästa lösningen när du behöver akut hjälp:
Vi tillhandahåller alla traditionella tjänster såsom starthjälp, låsöppningar, bärgning, punktering m.m. men vi är också
på plats akut, på endast några få minuter när du behöver hjälp med din bil omgående! Vi vet att våra kunder inte
alltid kan vänta och erbjuder därför omedelbar assistans. När det kniper kan du räkna med Jourcenters skickliga
och erfarna team av bärgare och låssmeder.

Vid akuta ärenden är vår Billåssmed eller Bärgare på plats inom ca 30 minuter.
Dygnet runt i hela Göteborg!

Naturligtvis är även du som bor i närområden till Göteborg välkommen att ringa vår jour för låsöppning eller bärgning av bil.

Låsöppning och Bärgning av bil, husbil och husvagn dygnet runt 24h alla dagar i centrala Göteborg, Hisingen, Partille, Mölndal, Mölnlycke, Surte, Bohus, Kungälv, Lerum, Floda Kungsbacka, Särö, Hovås, Askim, Billdal, Torslanda. Står du längs vägen, krockat, haft inbrott eller fått punka på din bil, husbil eller husvagn och vill snabbt hem så är det oss du ringer.

Hjälp med bilbärgning, starthjälp eller  låsöppning av din bil, husvagn eller husbil ring vår billåssmed och bilbärgning jour, bärgare i Göteborg på 0761-751000.

Tillgängliga dygnet runt

Du behöver aldrig skämmas för att ringa oss oavsett tid på dygnet, vi svarar i tel både kvällar, nätter och helger

Nöjd kund garanti

Det är  viktigt för oss att du som kund känner dig nöjd och trygg. Därför säkerställer vi alltid att du är nöjd

Fri konsultation

Ring oss gärna och fråga innan du beställer, kanske kan vi hjälpa dig via telefon

”Trodde det skulle bli fruktansvärt dyrt när jag tankade bilen med diesel istället för bensin. Några timmar senare var jag på väg igen, och kostnaden var mycket lägre än några skräckexempel jag hört. ”

Mahmout

Kund

”låste in nycklarna när vi skulle med färjan till Danmark – vi hade tur och fick snabb hjälp och vår semester var räddad!”

 

Ann-Charlotte

Kund

Hem, Företag, Bil,
Vi löser ditt låsproblem.

Service i ditt närområde

Contact

huvudKontor

Stora Arödsgatan 30
Göteborg

Ring oss

0761 751000

Maila oss