24/7  Låssöppning Bil jour i Göteborg

Låsöppning av bil nära dig

Bärgning

Vad gör vi?

Låsöppning av bil

Når du lyckats med bedriften och låst in nycklar i ditt fordon – är vi alltid redo att hjälpa dig. Vardag eller helgdag, i regn eller solsken – så ställer vi alltid upp för dig. Vi hjälper dig att öppna de flesta fordon, husvagn, husbil, takbox, personbil, släpkärra eller motorcykel – vi löser det mesta.

Behöver du hjälp – ring 0761 751000

Hem och privatservice

Bärgning vid olycka  eller skada
Låst in nycklar i bil/fordon 
Tankat fel bränsle i din bil? 

LÄS MER

Företagsservice

Bärgning av lastbil eller truck
Transport av truck eller fordon
Hjälp vid feltankning

LÄS MER

Fordonsservice

Låsöppning
Starthjälp
Bilbärgning 

LÄS MER

Låsöppning – öppna din bil utan nycklar

Vad ska man göra när man tappat bilnyckeln?

Det är inte ovanligt att bilnycklar tappas bort, går sönder eller på annat sätt blir förstörda eller försvinner. Ibland kan bilen till och med gå i baklås med nycklarna kvar inne i bilen. Om du hamnar i en sådan situation kan Jourcenter i Sverige lösa ditt nyckelproblem. Ring 0761-751000 så hjälper vi dig!

Om du har låst in nycklarna i bilen

Det bästa är förstås om du har reservnycklarna till hands. Tyvärr förvaras de oftast hemma, och om du låser in nycklarna i bilen kanske du inte befinner dig nära hemmet. Ibland kan även låssystemet gå sönder eller frysa, vilket låser dig ute från bilen. Vi kan hjälpa dig att antingen komma in i bilen eller transportera den till närmaste verkstad för reparation.

Försäkring vid tappad bilnyckel

Om du tappar din bilnyckel eller misstänker att den har blivit stulen är det viktigt att snabbt anmäla förlusten. Många moderna bilar har elektroniska startspärrar som kräver den ursprungliga nyckeln för att starta bilen. De flesta försäkringar erbjuder ersättning för nya nycklar, låsbyte och omkodning vid förlust, men det är viktigt att anmäla förlusten så snart som möjligt.

Öppna bildörr utan nyckel

Försök inte att bryta dig in i din bil själv eftersom det kan skada låssystemet och andra mekanismer i bilen, särskilt om bilen har ett elektroniskt nyckelsystem. Ring oss på 0761-751000 så får du snabb hjälp istället.

Fakta om bilnycklar

Modernt bilsäkerhetssystem har blivit allt bättre och mer avancerade, vilket gör det svårare att ta sig in i en nyare bil jämfört med äldre modeller. Var noga med att uppge bilens märke, modell och årgång när du kontaktar oss för hjälp.

Borttappad bilnyckel – inget problem för oss

Låssmeder och bärgare hos Jourcenter är experter och har stor kunskap om olika metoder för att öppna låsta bildörrar, oavsett om nycklarna är borta, nycklarna sitter i tändningen på bilen eller om låset är fruset eller trasigt. Om vi mot förmodan inte kan lösa problemet på plats ombesörjer vi att ditt fordon kommer till närmaste lämpliga verkstad.

Jourcenter – hjälp längs vägen

Utelåst ur bil?

Billåssmed jour – låsöppning av bil

Att låsa in dina nycklar i bilen är lätt att göra. Vi har alla gjort det, och det är lättare än du tror. I ett ögonblick av frånvaro slår dörren igen, nycklarna är fortfarande inne i bilen, och där försvinner din dag – tänker du! På Jourcenter Göteborg 24h har vi akuta billåssmeder på jour 24/7, som väntar på att hjälpa dig att komma tillbaka in i din låsta bil, oavsett tid på dygnet eller märke eller modell. Med ett telefonsamtal till oss kan vi vara där inom 20-30 minuter så att du kan vara tillbaka på vägen på nolltid med minimala störningar på din dag. Vi låter dig inte vänta i timmar i sträck – vi dyker upp när vi säger att vi kommer.

 

Vi kan öppna din bil

Vi kan att öppna nästan vilken bil som helst som rullar på Sveriges vägar. Våra billåssmedsbilar är utrustade för att hantera  öppning av bilar, husvagnar och husbilar snabbt och utan krångel. Det spelar ingen roll om du har en 1978 Volvo 240 eller en Audi A5 coupe. Våra jourhavande billåssmeder har hjälpt andra, och kan göra samma sak åt dig.

 

Vår prisgaranti

När vi pratar med dig i telefon kommer vi att fråga dig vilken typ av bil du har och vilken årsmodell. Utifrån denna information kommer vi att ge dig ett fast offertpris som absolut inte kommer att förändras. Du betalar först efter att bilen har öppnats och det angivna priset är det pris du betalar. Inte ett öre mer.

Behöver jag en billåssmed?

Lyckats låsa in nycklarna i bilen?
Tappat nycklarna till bilen?
Fått punktering eller slut på bränsle?

Risken är stor att du behöver hjälp av vår billåssmed.

 

Bilen startar inte

Information

I vår servicebil finns rejäla startkablar som kan hjälpa riktigt tomma batterier igång. 

Nycklarna i tändningen

Information

Sitter dina nycklar inlåsta i bilen? Har du låst in dina nycklar i bilen någon annanstans i bilen eller sitter nycklarna inlåsta i tändningen? Vår billåssmed hjälper dig att plocka ut nycklarna från den låsta bilen.

Fått punktering

Information

Vår servicebil kan hjälpa till med att laga mindre läckor på plats, tex hål i däcket från spik eller skruv. Sprickor och övrigt kan vi dessvärre inte laga.

Finns Låssmed för bil i Göteborg nära mig?

Vi har alltid en tillgänglig låssmed för billås, redo att hjälpa er i Göteborg med allehanda bilproblem. Inlåsta nycklar i bilen ? Punka? Soppatorsk? Fått stopp?

Ring vår jour låssmed och bilbärgning dygnet runt! 0761-751000

Vår bärgare i Göteborg och vår låsöppning av bil täcker samtliga områden i och omkring Göteborg:  Landala, Haga, Kungsladugård, Majorna, Masthugget, Olivedal, Sanna, Stigberget, Änggården, Linné, Hisingen, Backa, Brunnsbo, Kärra, Rödbo, Skogome, Skälltorp, Säve, Tuve, Arendal, Björlanda, Hjuvik, Jättesten, Lorensberg, Stampen, Vasastaden, Lundby, Eriksberg, Kvillebäcken, Kyrkbyn, Kärrdalen, Lindholmen, Rambergsstaden, Slättadamm, Annedal, Länsmansgården, Nolered, Biskopsgården, Svartedalen, Västra Göteborg, Bratthammar, Fiskebäck, Grevegården, Grimmered, Guldringen, Hagen, Kannebäck, Långedrag, Näset, Skattegården, Södra Skärgården, Ängås, Önnered, Örgryte, Härlanda, Bagaregården, Björkekärr, Härlanda, Kallebäck, Kålltorp, Kärralund, Lunden, Olskroken, Redbergslid, Skår, Torpa, Överås, Gamlestaden, Kortedala, Utby, Bergsjön, Angered, Angereds Centrum, Agnesberg, Bergum, Eriksbo, Gårdstensberget, Gunnilse, Hammarkullen, Hjällbo, Linnarhult, Lövgärdet, Rannebergen. Askim, Billdal, Flatås, Frölunda Torg, Hovås, Högsbo, Högsbohöjd, Högsbotorp, Järnbrott, Kaverös, Ruddalen, Tofta, Centrum, Guldheden, Heden, Inom Vallgraven, Johanneberg, Krokslätt,

Låssöppning av bil i Göteborg – Jourcenter Billåssmed

Bärgning och billås öppning –  Jourcenter ärden bästa lösningen när du behöver akut hjälp. Vi utför starthjälp, låsöppningar, bärgning, lagning av punktering m.m. men vi är också på plats akut, på endast några få minuter när du behöver hjälp med din bil! Vi vet att våra kunder inte alltid kan vänta och erbjuder därför omedelbar assistans. När det kniper kan du räkna med Jourcenters skickliga och erfarna team av bärgare och låssmeder.

Naturligtvis är även du som bor längs övriga Västkusten välkommen att ringa vår jour låssmed

Låsöppning av bil och bärgning av bil, husbil och husvagn dygnet runt 24h alla dagar i centrala Göteborg, Stenungsund, Hisingen, Partille, Mölndal, Mölnlycke, Surte, Bohus, Kungälv, Lerum, Floda Kungsbacka, Särö, Hovås, Askim, Billdal, Torslanda, Tjörn, Orust, Varberg, Falkenberg, Halmstad, Borås, Ullared. Står du längs vägen, krockat, haft inbrott eller fått punka på din bil, husbil eller husvagn och vill snabbt hem så är det oss du ringer på 0761-751000. Är du utelåst, tappat nycklar, haft inbrott eller kanske du inte kan låsa till din lokal eller hem så ringer du vår låssmed på 0761-751000. Hjälp med lås, hjälp att öppna dörr ring vår låssmed som har 24 timmar jour alla dagar på 0761-751000. Hjälp med bilbärgning, starthjälp eller  låsöppning av din bil, husvagn eller husbil ring vår billåssmed och bilbärgning jour, bärgare i Göteborg på 0761-751000

Vid akuta ärenden när du behöver bärgare eller låsöppning av bil lås är vi på plats inom ca 30 minuter.
Dygnet runt i och omkring hela Göteborg!

 

Ring vår låssmed, bärgare med jour i Göteborg

dygnet runt! 0761-751000

Tillgängliga dygnet runt

Du behöver aldrig skämmas för att ringa oss oavsett tid på dygnet, vi svarar i tel både kvällar, nätter och helger

Nöjd kund garanti

Det är  viktigt för oss att du som kund känner dig nöjd och trygg. Därför säkerställer vi alltid att du är nöjd

Fri konsultation

Ring oss gärna och fråga innan du beställer, kanske kan vi hjälpa dig via telefon

”Trodde det skulle bli fruktansvärt dyrt när jag tankade bilen med diesel istället för bensin. Några timmar senare var jag på väg igen, och kostnaden var mycket lägre än några skräckexempel jag hört. ”

Mahmout

Kund

”låste in nycklarna när vi skulle med färjan till Danmark – vi hade tur och fick snabb hjälp och vår semester var räddad!”

 

Ann-Charlotte

Kund

Hem, Företag, Bil,
Vi löser ditt låsproblem.

Service i ditt närområde

Contact

huvudKontor

Stora Arödsgatan 30
Göteborg

Ring oss

0761 751000

Maila oss