Låssmed Göteborg
Jour 24/7
Låsöppning

Låsjour med erfaren låssmed Göteborg på plats inom 10-30 minuter

LockSmith

Vad gör vi?

Låssmed i Göteborg
med komplett service

Du kan lita på oss, vår låsjour med erfarna låsspecialister är garanterat snabbast i stan, vår målsättning är att vara på plats inom 10-30 minuter. Vi utför låsbyten, låsmonteringar, reparation av inbrottsskador, låsöppningar, kodlås, billås, bilöppning mm. Vår låssmed i Göteborg har mångårig erfarenhet av allehanda låsarbeten och service av låsanläggningar.

Behöver jag en låssmed?

Utelåst?
Haft Inbrott?
Tappat dina nycklar?

Risken är stor att du behöver hjälp av en låssmed.

 

Haft Inbrott

Information

Haft inbrott och behöver laga dörr eller lås? Vi hjälper dig att låsa till över natt eller helg till dess att du kan få bytt eller lagat din dörr av en snickare. Vi kan säkra dörrar, krossade fönster, trasiga väggar mm.

Utelåst

Information

Hur många lås du har på dörren påverkar arbetets omfattning. Har du bara ett lås och en brevlåda på dörren som vi kan öppna igenom så kan man slippa köpa nya lås. I andra fall kommer låsen förstöras när vi öppnar dem och låsen måste ersättas.

Skadegörelse

Information

Har någon dörr eller lås skadats av vandaler? Låser dörren inte längre eller går den inte att öppna eller stänga? Har någon stoppat lim eller trä i ditt lås? Månda gånger kan vi rädda dina lås, och laga funktionen på dina dörrar. Ring oss innan du köper nytt.

Jourcenter Låsöppning och låsjour Göteborg

Vi har alltid en tillgänglig låssmed, redo att hjälpa er

Jourcenters kvalificerade låssmeder i Göteborg är din bästa lösning för alla låsrelaterade problem. Våra erfarna låssmeder har mångårig erfarenhet av att lösa alla typer av låsproblem, såväl som att installera och reparera lås. Vi är stolta över vår professionalism och vår förmåga att ge våra kunder snabba och effektiva lösningar till alla deras behov av lås.

Oavsett om du har problem med ditt hem, din bil eller ditt företags lås, kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder tjänster som låsöppning, nyckelbyte och låsbyten för alla dörrar. Våra låssmeder i Göteborg är utbildade i alla typer av lås och har de verktyg och kunskapen som krävs för att lösa dina problem med lås.

Vi är alltid tillgängliga för akuta situationer, så du behöver inte oroa dig för att stå utanför ditt hem eller bil på natten. Vårt team med låssmeder på Jourcenter i Göteborg är tillgängligt 24/7 och vi garanterar att vi alltid kommer att ge dig den bästa service.

Om du bor i Göteborg och söker efter låssmed kan du kontakta Jourcenter i Sverige AB för att få snabb och pålitlig hjälp på [email protected] eller telefon 0761 751000.

Så, om du söker en pålitlig låssmed i Göteborg, tveka inte att kontakta Jourcenter. Vi garanterar att du alltid kommer att bli nöjd med vår service och vår förmåga att lösa alla dina låsrelaterade problem. Jourcenter den bästa låssmeden i Göteborg för alla dina låsbehov.

lassmed göteborg Låssmed jour goteborg

Vid akuta ärenden är vår Låsjour på plats inom ca 20-30 minuter.
Dygnet runt i hela Göteborg!

 

Ring vår låssmed jour Göteborg

dygnet runt! 0761-751000

Vanligt förekommande uppdrag

Vår låssmed Göteborg utför många olika uppdrag – här är ett urval:

Vi utför naturligtvis massor av andra uppdrag som vi inte har nämnt här.

 • Låsbyte på grund av nyckelstöld, separation, nyckel på vift
 • Inlåsta barn – ibland råkar barn låsa in sig, i lägenheter, hus eller rum – och vi ser till att få upp dörrarna.
 • Utelåst på balkong – vanligare än man tror, både barn och djur kan stänga balkonglås så man inte kommer in från balkongen.
 • Nycklar i brevlådan – när hantverkare eller gäster lagt nycklarna i brevlådan – och kanske låst fel lås.
 • Upplåsning – ibland är det inga fel, utan bara en låssmed som kan sin sak som behövs – och har den rätta tekniken att låsa upp.
 • Uppborrning – när alla nycklar är borta – eller inlåsta – så är borrning av låset ibland enda utvägen.
 • Yale Doorman – när kodlåset slutat att fungera som det ska kan vi ofta öppna det ändå.
 • Nyckel gått av i lås – vi har verktyg för att plocka ut avbrutna nycklar, när det inte går utför vi låsöppning istället.
 • Låsöpping för ambulansen – när patienten inte själv kan ta sig till dörren får vi ibland hjälpa till.
 • Låsöppning vid fara för liv eller egendom – när vatten rinner in i andra lägenheter måste man fort hitta orsaken.
 • Dyrka kassaskåp – när nyckeln är borta öppnar vi kassaskåpen och gör en ny nyckel.
 • Montering av brytskydd – ett effektivt och prisvärt skydd som täcker hela dörrspringan – och gör att man inte riktigt kan bryta någonstanns.
 • Reparation efter inbrott – när dörren är sönderbruten försöker vi se till att den iallafall går att låsa till igen.

News

Senaste Inläggen

VAKA Passagesystem

VAKA Passagesystem

Är ni i behov av ett passagesystem? VAKA® är mer än bara ett passersystem - det är en komplett lösning för att säkra och effektivisera hanteringen av din fastighet. Oavsett om det är ett flerbostadshus, kontor, handel, industri eller offentliga lokaler, erbjuder VAKA®...

Yale YFM Brandklassat skåp

Yale YFM Brandklassat skåp

Har du ett Yale YFM och det inte längre går att slå in alla siffror? Eller kanske vill inte displayen funka alls? Då kan du vara lugn - vi har öppnat flera sådana skåp - då det inte är ovanligt att knappsatsen på dessa skåp slutar att fungera, du är inte ensao om att...

Är ditt hem säkert?

Är ditt hem säkert?

Har ni flyttat till ett hus eller lägenhet? Av erferenhet vet vi att lås och låstillbehör många gånger är felaktigt installerade eller att materialet i lås installationen inte håller rätt klassning. Egna lösningar på låsningar är oftast inte att rekomendera. Det gör...

Jourcenter Låsöppning och låsjour Göteborg

Vi har alltid en tillgänglig låssmed Göteborg, redo att hjälpa er med allehanda låsproblem. Utelåst? Inbrott? Inlåst?

Vi täcker samtliga stadsdelar i Göteborg:  Landala, Haga, Kungsladugård, Majorna, Masthugget, Olivedal, Sanna, Stigberget, Änggården, Linné, Hisingen, Hisings Backa, Brunnsbo, Kärra, Rödbo, Skogome, Skälltorp, Säve, Tuve, Arendal, Björlanda, Hjuvik, Jättesten, Lorensberg, Stampen, Vasastaden, Lundby, Eriksberg, Kvillebäcken, Kyrkbyn, Kärrdalen, Lindholmen, Rambergsstaden, Slättadamm, Annedal, Länsmansgården, Nolered, Biskopsgården, Svartedalen, Västra Göteborg, Bratthammar, Fiskebäck, Grevegården, Grimmered, Guldringen, Hagen, Kannebäck, Långedrag, Näset, Skattegården, Södra Skärgården, Ängås, Önnered, Örgryte, Härlanda, Bagaregården, Björkekärr, Härlanda, Kallebäck, Kålltorp, Kärralund, Lunden, Olskroken, Redbergslid, Skår, Torpa, Överås, Gamlestaden, Kortedala, Utby, Bergsjön, Angered, Angereds Centrum, Agnesberg, Bergum, Eriksbo, Gårdstensberget, Gunnilse, Hammarkullen, Hjällbo, Linnarhult, Lövgärdet, Rannebergen. Askim, Billdal, Flatås, Frölunda Torg, Hovås, Högsbo, Högsbohöjd, Högsbotorp, Järnbrott, Kaverös, Ruddalen, Tofta, Centrum, Guldheden, Heden, Inom Vallgraven, Johanneberg, Krokslätt,

Låssmed Jour Göteborg – Jourcenter Låsservice

Traditionella låssmeder och den bästa lösningen när du behöver akut hjälp. Vi tillhandahåller alla traditionella tjänster såsom låsbyten, låsöppningar, inbrottsskador, kodlås m.m. men vi är ocksåpå plats akut, på endast några få minuter när du behöver hjälp med dina lås omgående! Vi vet att våra kunder inte alltid kan vänta och erbjuder därför omedelbar assistans. Vi har även låssmed och elektriker jour på Hisingen. När det kniper kan du räkna med Jourcenters skickliga och erfarna låssmeder.

Låssmed Göteborg Centrum

Vi utför gärna arbeten för dig som söker en låssmed Göteborg centrum. Vi har möjlighet att parkera vår service och jourbilar nära i hela Göteborg – vilket innebär att man kan se oss som en billig låssmed Göteborg, då vi inte behöver gå långa sträckor för att komma till dig. Som låssmed Göteborg Centrum är det helt klart en fördel att kunna komma så nära som möjligt – och kostnadseffektivt för dig som kund då det är svårt att hitta billig låssmed Göteborg.

Låssmed Göteborg Hisingen

Precis som rubriken redan avslöjat – har du sökt på Google efter Låssmed Göteborg Hisingen – så har du säkert kommit till denna sidan. Vi utgår från Hisingen, och har vårat huvudkontor på Hisingen. Vi är kort sagt låssmed Göteborg Hisingen, eller ännu mer gramatisks rätt en Låssmed i Göteborg på Hisingen – för Hisingen är ju faktiskt en ö.

Låssmed Göteborg Jour

Vår jour sover aldrig (nästan), och du kan närsomhelst på dygnet ringa vår låssmed jour i Göteborg. Ibland kan vi hjälpa dig via telefon men oftast krävs fysiskt besök för att lösa problem med lås.

Billig Låssmed Göteborg

Vi vill passa på att varna dig som letar efter billig låssmed Göteborg. Det finns flera aktörer med tvivelaktig bakgrund som utger sig för att vara låssmeder i Göteborg. Lås handlar om säkerhet – och att anlita billig låssmed Göteborg kan komma surt efter. Vissa saknar F-skatt, andra har utlandsregistrerade bolag. Välj låssmed i Göteborg med omsorg – välj inte bara första som dyker upp när du sökt ”billig låssmed Göteborg” på Google.

Låssmed Pris – Vad kostar det att anlita en låssmed?

Låssmed pris varierar – men generellt är det mycket billigare att låssmeden kommer på ett arbete som planerats i god tid. Låssmed pris blir självklart dyrare på jour – när du behöver akut hjälp. Låssmeden har då inte möjlighet att planera arbeten till ett visst område utan kan ha långa restider till enstaka arbete.

Hur lång tid tar de att byta lås?

Att byta ut ett befintligt lås går oerhört snabbt för en erfaren proffessionell låssmed. Om dörren är upplåst, och låset inte trasigt kan byte av låscylinder gå på mindre än 10 minuter – men glöm inte av att det är många år av lärande som bidrar till det snabba arbetet. Montering av digitala kodlås som Yale Doorman i en dörr där inga ombearbetningar behöver göras brukar gå på mindre än en timme – men ibland behöver omfattande ombearbetningar göras och då räcker en timme inte längre till.

Vad ska jag söka på för att få tag i en låssmed?

För att hitta låssmed Göteborg centrum eller övriga Sverige rekomenderar vi att du använder dig av sökord som tex: byta lås, dörrlås ytterdörr, låsbyte göteborg, byta låscylinder, utelåst, låssmed mölndal, låsjour göteborg, borra lås, Låssmed jour Hisingen, Låssmed jour mölndal, utelåst hur kommer jag in, jour lås-smed, byta sjutillhållarlås, låsöppning göteborg, yale doorman batteri byte, Akut lås-smed, lås-smed akut, låssmed jour, Låssmed Partille, Låssmed Jour Kungsbacka, Låssmed kungälv, fel på yale doorman, akut lås-öppning, lås-smed, byta dörrlås, låssmed göteborg, utelåst göteborg, lås-smed jour, jour låssmed, lås ytterdörr, tappat nycklar, nytt lås, låssmed jour göteborg, Låssmed Hisingen, lås-öppning akut, låssmed pris, billig låssmed göteborg, låssmed Göteborg jobb.

Naturligtvis är även du som bor i närområden till Göteborg välkommen att ringa vår låssmed jour.

Låsjour dygnet runt 24h alla dagar i centrala Göteborg, Hisingen, Partille, Mölndal, Mölnlycke, Surte, Bohus, Kungälv, Lerum, Floda Kungsbacka, Särö, Hovås, Askim, Billdal, Torslanda. Är du utelåst, tappat nycklar, haft inbrott eller kanske du inte kan låsa till din lokal eller hem så är det oss du ringer. Hjälp med lås, hjälp att öppna dörr ring vår Låssmed Göteborg jour, låsjour i Göteborg.

Låssmed Göteborg jobb

Vad innebär det att jobba som låssmed? Att vara en erfaren låssmed i Göteborg är som att vara en väktare av säkerheten och tryggheten för invånarna i staden. Det är ett yrke som kräver både teknisk skicklighet och en skarp förståelse för människors behov och oro. Varje dag möts vi av olika utmaningar och situationer som kräver expertis och snabbhet i handling. Arbetet som låssmed är mångfacetterat och aldrig enformigt. Ibland är det att hjälpa någon som har råkat låsa in sig själv eller tappat bort sina nycklar, andra gånger handlar det om att stärka säkerheten i hem och företag genom att installera låssystem eller reparera trasiga lås. Varje uppdrag är unikt och kräver en individuell lösning. Om du söker jobb som låssmed i Göteborg – maila oss på info @ jourcenter.se

Vid akuta ärenden är vår Låsjour på plats inom ca 10-30 minuter.
Dygnet runt i hela Göteborg!

 

Ring vår låssmed jour Göteborg

dygnet runt! 0761-751000

Lite om Göteborg – en pärla på västkusten

Göteborg, beläget på Sveriges västkust, är en pulserande stad som smälter samman historisk charm med modern dynamik. Staden är känt för sitt rika kulturliv, imponerande arkitektur och unika atmosfär. Göteborg är Sveriges näst största stad och har länge varit en viktig knutpunkt för handel och industri.

Den karaktäristiska avenyn, eller ”Avenyn,” sträcker sig genom stadens hjärta och är ett populärt område för shopping, restauranger och nattliv. Här möts besökare av eleganta butiker, trendiga caféer och en energifylld atmosfär. Vid vattnet breder stadens hamnområde ut sig, där historiska segelfartyg och moderna fartyg samsas.

Göteborg är också känt för sina många grönområden och parker, inklusive den vackra Slottsskogen, där invånare och besökare kan njuta av avkopplande promenader och evenemang året runt. Liseberg, en av Europas mest populära nöjesparker, lockar med spännande åkattraktioner och underhållning för hela familjen.

Stadens kulturella scen flödar med konstgallerier, teatrar och musikscener. Göteborgs konstmuseum och Göteborgs operahus är några av stadens kulturella höjdpunkter. Dessutom är staden hem för flera framstående universitet och högskolor, vilket ger en ung och livlig atmosfär.

Göteborgs historia genomsyrar stadens arkitektur, från de pittoreska gränderna i Haga till de imponerande byggnaderna vid älven. Den maritima atmosfären är påtaglig vid Feskekôrka, en fiskhall i gotisk stil, där färska skaldjur och fisk erbjuds.

Sammanfattningsvis är Göteborg en mångsidig stad som kombinerar modernitet med tradition, och dess unika karaktär gör den till en spännande destination för både lokalbefolkning och besökare.

Hem och privatservice

Låsöppning
Installation och byten av lås
Inbrottssäkring samt reparation

LÄS MER

Företagsservice

Låsbyten
Installation av utrymningsvägar
Installation av dörrautomatiker

LÄS MER

Fordonsservice

Låsöppning
Starthjälp
Bilbärgning 

LÄS MER

Tillgängliga dygnet runt

Du behöver aldrig skämmas för att ringa oss oavsett tid på dygnet, vi svarar i tel både kvällar, nätter och helger

Nöjd kund garanti

Det är  viktigt för oss att du som kund känner dig nöjd och trygg. Därför säkerställer vi alltid att du är nöjd

Fri konsultation

Ring oss gärna och fråga innan du beställer, kanske kan vi hjälpa dig via telefon

”10/10 skulle låsa ut mig igen”

Ludwig

Kund

”Bytte låset snabbt efter separation. Mycket nöjd!”

Jarmo

Kund

Hem, Företag, Bil,
Vi löser ditt låsproblem.

Låsservice och låsinstallation av låssmed i Göteborg

Contact

HUVUDKONTOR

Stora Arödsgatan 30
GÖTEBORG

JOURCENTER
I SVERIGE AB
Org:559389-5781

* ANGÅENDE GDPR

Jourcenter delar- eller säljer aldrig kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på uppdragets art. Meddela om du önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar utskick från Jourcenter.

Integritet & cookies
Billig Låssmed