Låssmed Jour Göteborg

 

 

Låsjour i Göteborg

Låssmed, jour låssmed, billåsöppning, vi hanterar vanliga lås och elektroniska lås för kontor, industri och hem. Låsöppning och byte av lås.
Vi är på plats inom 10-30 minuter | Öppet 24H.

24/7 jour

SÖKER DU LÅSSMED?

Behöver du hjälp med låsöppning, reparation eller byte av lås i Göteborg? Vår låssmedsjour i Göteborg är tillgänglig dygnet runt för att hjälpa dig. Vår erfarna låstekniker kan hantera alla typer av låsrelaterade problem när som helst på dygnet.

Oavsett om det är en akut situation eller planerad service, är vår låssmed redo att hjälpa till. Kontakta vår jour låssmed i Göteborg på telefonnummer 0761-751000. Vi finns här för att säkerställa att dina låsproblem löses smidigt och effektivt.

JOURCENTER LÅSSMED I GÖTEBORG

Kontor dagtid Aröds Industriväg 60
Öppettider kontor

JOUR 0761-751000

JOUR DYGNET RUNT

Måndag                                 Dygnet runt

Tisdag                                    Dygnet runt

Onsdag                                  Dygnet runt

Torsdag                                 Dygnet runt

Fredag                                   Dygnet runt

Lördag                                   Dygnet runt

Söndag                                  Dygnet runt

låssmed_göteborg

SKICKA MEDDELANDE

2 + 12 =

Pris för låssmed i Göteborg

Kostnad för låssmed kan variera beroende på flera faktorer, isom tex typen av tjänst som behövs. Oavsett om det handlar om att öppna ett lås som har gått i baklås eller att byta lås, är det vanligt att priserna kan variera. Dessutom ökar kostnaden om du behöver akut hjälp utanför vanliga kontorstider eller under helger.

Om du är osäker på vad det skulle kosta att byta lås i Göteborg eller behöver akut hjälp med ett låsproblem, rekommenderas det att kontaktar vår låssmed i området för att få pris.

Uppdrag som låssmed utför

Ett låsföretag kan bistå med en rad olika tjänster för att säkerställa skyddet och säkerheten i ditt hem eller företag. Här är några vanliga uppdrag som ett låsföretag kan hjälpa till med:

  • Byta till godkända lås på ytterdörr för att förbättra säkerheten.
  • Installation av säkerhetslås på en säkerhetsdörr för att förhindra obehörig åtkomst.
  • Montering av lås på altandörrar för att möjliggöra låsning från utsidan.
  • Åtgärda dörrlås på ytterdörrar som kärvar och byte av låscylindern vid behov.
  • Installation av lås med låscylinder från ASSA på balkongdörrar för extra säkerhet.
  • Akut hjälp med att öppna låsta dörrar vid borttappade nycklar.
  • Installation av låskolv på garagedörrar med dubbeldörrar för ökad säkerhet.
  • Kopiering av nycklar till ett förmånligt pris för att säkerställa tillgång till ditt hem eller företag.
  • Dyrkning upp lås och dörröppningar vid behov av att få tillgång till låsta utrymmen.
  • Byta lås och beräkna kostnader för bostadsrätter och hyresrätter för att förbättra säkerheten och efterleva eventuella försäkringskrav eller hyresavtal.

Oavsett vilket behov du har gällande lås och säkerhet, kan ett vi som professionellt låsföretag erbjuda skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika krav och önskemål.

Låsjour, akut låssmed på jourtid

Oavsett var du befinner dig i Göteborg och oavsett tid på dygnet, är en låssmed bara ett telefonsamtal bort. Med en låsjour tillgänglig dygnet runt kan du alltid få snabb tillgång till en erfaren låssmed när du behöver det som mest. Oavsett om du har låst dig ute från din lägenhet, villa, företag eller bil, kan en låstekniker med jour snabbt vara på plats för att lösa ditt problem.

En låssmed med jour kan snabbt ta sig till dig och hjälpa till med olika problem, inklusive att ta sig in i ett låst utrymme, laga en dörr som krånglar eller byta låscylinder vid behov. Genom att kontakta en låssmed från Jourcenter i Sverige AB kan du vara säker på att få en snabb service till ett överkomligt pris.

Oavsett om det är dag eller natt, kan du lita på att låssmeder med snabb service erbjuder hjälp med låsöppning, bilöppning och byte av lås för att möta dina akuta behov. Så om du behöver hjälp med låsrelaterade problem i Göteborg, var inte rädd för att kontakta en låssmed med jour för snabb och pålitlig service.

Vår låssmedstjänster

Oavsett om du har låst dig ute, tappat nycklarna eller behöver förstärka säkerheten i ditt hem, fritidshus eller lokal, kan en av våra erfarna låstekniker snabbt vara till din tjänst. Och när olyckan är framme och du befinner dig utelåst eller har förlorat dina nycklar, spelar det ingen roll om det är dag eller natt – låssmeden är tillgänglig dygnet runt för att bistå dig. Jourcenters låssmeder erbjuder jourtjänster för snabb assistans vid akuta situationer. Deras arbete är varierande och inkluderar allt från enkel nyckelkopiering till avancerade installationer av passagesystem. Med vår professionella och effektiva hjälp kan du vara trygg i vetskapen om att ditt låsproblem kommer att lösas på bästa möjliga sätt.

Låsservice för hem, lägenhet och villa

För privatpersoner erbjuds snabb service när det kommer till låsöppning, bilöppning och byte av lås. Oavsett vilken typ av lås du behöver, finns det alternativ som passar dig bäst. Det är vanligt att kunder vill byta lås på ytterdörrar på grund av ålder eller för att undvika risken med många cirkulerande nycklar. Du kan även få hjälp med att öka säkerheten i ditt hem, fritidshus eller lokal genom att uppgradera till godkända lås.

Låsservice för butiker, företag och industri

För företag är säkerhetsklassning av låsenheten viktigt, med klassificeringar som klass 3 eller klass 4. Det är också avgörande att utvärdera skalskydd och inbrottslarm för att uppfylla försäkringskraven. Passagesystem och kodlås erbjuds för att ge olika personer tillträde till olika delar av lokaler, vilket kan kontrolleras från en central dator. Trygga inbrottslarm är ett bra komplement till säkra lås för att avskräcka tjuvar.

Låsservice för låsbyte vid flytt

Vid flytt är det viktigt att säkerställa att du är den enda som har tillgång till ditt nya hem genom att byta lås på ytterdörren. En  låssmed kan hjälpa dig med detta och erbjuda kopieringsskyddade nycklar för extra trygghet. Om du bygger ett nytt hus eller behöver byta ut dörrar, kan en kunnig låssmed hjälpa dig att hitta de bästa lås- och låscylinderalternativen från kända tillverkare som ASSA ABLOY, RCO, KABA, Fas, Dorma, Abus, Habo och många fler.

Hem och privatservice

Låssmed och eljour hos privatpersoner och bostadsrättsföreningar i Göteborg och Stockholm med omnejd.

LÄS MER

Företagsservice

Låssmed och rörmokare för jour hos företag och industrier på Västkusten och i Stockholm med omnejd.

LÄS MER

Fordonsservice

Vi utför även låsjobb på fordon. Låsöppning personbil och lastbil. Om du låst in nycklar i din bil.

LÄS MER

Tillgängliga dygnet runt

Vi erbjuder jour låssmed och rörmokare dygnet runt alla dagar längs Västkusten, i Göteborg och Stockholm med omnejd.

Nöjd kund garanti

Vi arbetar med förhoppningen att alla kunder ska bli riktigt nöjda med vårt arbete. Bra service är inte gratis.

Fri konsultation

Ring oss gärna och fråga innan du beställer, kanske kan vi hjälpa dig via telefon

”Skickade bilder på mina lås – och fick snabbt svar att jag kunde lämna in lås och nycklar och få fler cylindrar”

Stenis

Kund

”Fick goda råd när vi skulle byta låsen på vårt lager, och det blev rätt från början även med utrymmningsvägar”

Maher

Kund

Villa, lägenhet, lokaler   

Vi kommer dit du är.

Hela Västkusten, Kungsbacka, Stockholm, Västerås med omnejder.

Contact

Huvudkontor

Stora Arödsgatan 30
GÖTEBORG

Ring Oss

0761-75 10 00

Maila oss