24/7 Dygnet runt Rörmokare jour

Service i ditt närområde

rörmokare

Vad Vi Gör

Vi är en dygnet runt öppet rörmokare

Vi utför rör och avlopps arbeten åt företag och privatpersoner. Har du drabbats av akut stopp i avloppet? När avloppet svämmar över är det bråttom att rädda fastigheten från dyra vattenskador. Vår rör jour dygnet runt för akut hjälp tex med spolningar eller översvämningar i avloppssystem i villor och fastigheter i Göteborg.

RENSPOLA AVLOPPET

Den vanligaste orsaken till stopp i avloppet är att rören sätts igen av matrester och fetter. Tydliga varningstecken är försämrad avrinning i vask och att avloppen börjar klucka. Alla avlopp behöver renspolas från fetter och sediment åtminstone vart femte år för att bibehålla ett bra vattenflöde.

FILMINSPEKTERA AVLOPPET

Upplever du återkommande stopp trots ett avloppet underhållsspolas med jämna mellanrum? Då är det hög tid att kontrollera stammarna och felsöka avloppet. Detta sker genom filminspektion. Boka gärna filminspektion tillsammans med underhållsspolning.

MILJÖVÄNLIG PROPPLÖSARE
MOT FETT- OCH ISPROPPAR

Undvik kemisk propplösare när avloppet krånglar. Det är oftast ineffektivt, dåligt för miljön och du riskerar allvarliga frätskador. Vet du inte orsaken till stoppet är det säkrare att använda en klassisk plunsch eller utföra spolning, och lösa stopp med miljövänlig propplösare eller en annan miljövänlig och säker metod.

Hem och privatservice

Vi utför rör och avlopps  jour hos privatpersoner och bostadsrättsföreningar i Göteborg och Stockholm med omnejd. Läckage eller stopp i avloppet, oavsett problem så har vi hjälpen till dig.

 LÄS MER

Företagsservice

Företagskunder kan vara bland annat Polismyndigheten, SOS alarm, Räddningstjänsten, Tullkriminalen, Allum, Hotell Post och Stadium.


LÄS MER

Låssmed

Vi har egna låssmeder som hjälper till att komma in i låsta utrymmen där läckor eller stopp i avlopp har uppstått om nyckel saknas eller inte finns på plats till dessa utrymmmen.

LÄS MER

Hur vet du om du behöver en rörmokare?

Rinner vattnet över golvet? Är toaletten full upp till kanten? Sprutar vatten någonstans? Har vatten fusit i rör ?

Risken är överhängande att du behöver hjälp av en rörmokare.

 

Stopp i avloppet?

Mer Info

En vanlig orsak till stopp i avloppet är att något olämpligt spolats ner i avloppet. Andra bidragande orsaker kan vara en allt mindre vattenförbrukning i hushållen eller felaktigheter i fastighetens servisledning.

Läckande kran?

Mer Info

En droppande kran kan förbruka 55 liter vatten per dygn. Vattnet från en droppande kran motsvarar 11 fyllda badkar på en månad. Om en familj på fyra personer stänger av kranen när de borstar tänderna kan de spara 100 liter vatten på en dag. Det rinner ungefär sex liter vatten per minut ur kranen när den är påslagen.

Översvämmning?

Mer Info

Läckande rör, kraftiga regn, men även massiv snösmältning kan leda till översvämningar. Källaren är extra utsatt, men även andra delar av ditt hus och ägodelar kan ta skada.

Tillgängliga dygnet runt

Vi erbjuder rörmokare jour dygnet runt alla dagar i Göteborg och Stockholm med omnejd.

Nöjd kund garanti

Vi garanterar att du blir nöjd om vi kommit och hjälpt dig. Tyvärr räcker vi inte alltid till, utan måste hänvisa dig vidare.

Fri konsultation

Ring oss gärna och fråga innan du beställer, kanske kan vi hjälpa dig via telefon

“Supertacksam för snabb hjälp vi telefon  när det började läcka hemma. Tack vare er lyckades jag själv stänga av och skadorna blev inte större än jag kunde åtgärda dem själv.”

Anders

Kund

“Skitbra =) Vår bröllopsfest höll på bli katastrof  efter det att en av gästerna lyckats göra stopp i toaletten med en halsduk. Tack för att ni räddade vår kväll grabbar.”

Jennie

Kund

Villa, Lägenhet, Företag,  Rörjour för allt och alla.

I göteborg och Stockholm med omnejd.

Contact

Huvudkontor

Stora Arödsgatan 30
GÖTEBORG

Ring Oss

0761-75 10 00

Maila oss