24/7 Jour Låsöppning
Låssmed i Mölndal

Låssmed i Mölndal, låsjour | Alltid Öppet

LockSmith

 Vad gör vi?

En låssmed i Mölndal
med komplett service

Du kan lita på oss, vår låsjour med erfarna låsspecialister är garanterat snabbast på Västkusten, vår målsättning är att vara på plats inom 20-30 minuter. Vi utför låsbyten, låsmonteringar, reparation av inbrottsskador, låsöppningar, kodlås, billås, bilöppning mm.

Låssmed jour Mölndal spolbil Mölndal Elektriker Mölndal Eljour
Jourcenter låssmed i mölndal
Låssmed i Mölndal, Låsjour Mölndal, Jour Lås

Låssmed i Mölndal

Jourcenter, din pålitliga låssmed i Mölndal och omnejd! Vi är experter på att lösa låsrelaterade problem och finns här för att ge dig snabb och effektiv service dygnet runt. Men innan vi dyker in i våra fantastiska låssmedstjänster, låt oss dela några roliga fakta om den charmiga staden Mölndal!

Visste du att Mölndal är hem för en av Sveriges äldsta industrier? Här grundades faktiskt Mölnlycke fabriker redan 1849, och företaget har sedan dess varit en viktig del av stadens historia och ekonomi. Det är en plats där tradition möter innovation, och det är precis vad vi på Jourcenter strävar efter också.

Nu till det viktiga – våra fantastiska låssmedstjänster. Oavsett om du har låst dig ute ur ditt hem mitt i natten, behöver byta lås för att öka säkerheten eller har problem med dina bilnycklar, kan du luta dig tillbaka och slappna av. Vårt team av skickliga och pålitliga låssmeder är redo att hjälpa dig när som helst, dygnet runt.

Vi förstår att det kan vara stressande och frustrerande att hamna i en låsrelaterad nödsituation. Men oroa dig inte! Vår professionella och vänliga personal kommer att vara där för att guida dig genom processen och lösa ditt problem snabbt och effektivt. Vi använder oss av moderna verktyg och tekniker för att säkerställa att vi kan hantera alla typer av lås och låsrelaterade utmaningar.

Vi på Jourcenter är stolta över att vara en pålitlig och pålitlig låssmed i Mölndal. Vår passion för kvalitet och service är oöverträffad, och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vi vet att varje kund är unik och har olika behov, och därför skräddarsyr vi våra tjänster för att passa just dig.

Så oavsett om du behöver akut hjälp eller bara vill uppgradera säkerheten i ditt hem eller företag, är Jourcenter din bästa partner. Vi är stolta över att vara en del av Mölndals gemenskap och ser fram emot att hjälpa dig med dina låsrelaterade behov. Kontakta oss idag, och låt oss lösa dina problem på ett säkert, pålitligt och professionellt sätt!

Tidigare arbeten i Mölndal

vår låssmed i Mölndal har varit behjälplig på massa uppdrag – här är några exempel på vad vår låssmed i Mölndal löst för problem tidigare i Mölndal.

Låsöppning av elrum på restaurang, låset var förstört efter inbrottsförsök och man behövde akut komma in i rummet då en säkring till utrustning i köket gått.

Fel på kodlås till lägenhet – det visade sig bara bara slutblecket som inte stämde med låset och detta kunder åtgärdas genom justering. Kodlåset var det inget fel på.

Lås till förvaringsskåp på lekland i baklås – men väl på plats visade det sig att man hade flera skåp med samma nummer men på olika ställen i lokalen – och gästen försökte öppna fel skåp.

Låsöppning av lägenhet, en lägenhetsinnehavare saknade sina nycklar. Vi kunde med speciella verktyg öppna dörren igenom brevinkastet – utan att förstöra eller behöav byta några lås.

 

 

HEM OCH PRIVATSERVICE
Låsöppning
Installation och byten av lås
Inbrottssäkring samt reparation

LÄS MER

FÖRETAGSSERVICE
Låsbyten
Installation av utrymningsvägar
Installation av dörrautomatiker

LÄS MER

FORDONSSERVICE
Låsöppning
Starthjälp
Bilbärgning 

LÄS MER

Mölndals historia

Mölndals historia sträcker sig långt tillbaka i tiden, med sina rötter i den medeltida Kvarnbyn Mölndal. På 1870-talet genomgick staden en imponerande industriell utveckling tack vare närheten till Mölndalsån och dess forsar. Denna utveckling gjorde Mölndal till en framstående industriort inom Fässbergs kommun.

År 1911 erkändes Mölndal som ett municipalsamhälle, med en befolkning på 4 800 invånare. Staden fortsatte att växa och 1922 blev hela Fässbergs kommun en stad, känd som Mölndal, med en befolkning på över 12 000 invånare.

Under årens lopp har näringslivet i Mölndal varit starkt präglat av industriella verksamheter, inklusive välkända fabriker som Papyrus och Mölnlycke. Denna industriella närvaro har varit en av stadens främsta kännetecken.

Men Mölndal har inte bara varit en industriell kraft utan också en del av en större samhällsstruktur. Med tiden har staden alltmer fått karaktären av en förort till Göteborg, och dess närhet till den större staden har påverkat dess utveckling och kultur på olika sätt.

Behöver jag en låssmed?

Utelåst?
Haft Inbrott?
Tappat dina nycklar?

Risken är stor att du behöver hjälp av en låssmed. 

 

Haft Inbrott

Information

Haft inbrott och behöver laga dörr eller lås? Vi hjälper dig att låsa till över natt eller helg till dess att du kan få bytt eller lagat din dörr av en snickare. Vi kan säkra dörrar, krossade fönster, trasiga väggar mm.

Utelåst

Information

Hur många lås du har på dörren påverkar arbetets omfattning. Har du bara ett lås och en brevlåda på dörren som vi kan öppna igenom så kan man slippa köpa nya lås. I andra fall kommer låsen förstöras när vi öppnar dem och låsen måste ersättas.

Skadegörelse

Information

Har någon dörr eller lås skadats av vandaler? Låser dörren inte längre eller går den inte att öppna eller stänga? Har någon stoppat lim eller trä i ditt lås? Månda gånger kan vi rädda dina lås, och laga funktionen på dina dörrar. Ring oss innan du köper nytt.

Låssmed i Mölndal – Akut och jour

Vi har alltid en tillgänglig låssmed i Mölndal, redo att hjälpa er med allehanda låsproblem. Utelåst? Inbrott? Inlåst?

Ring vår jour låssmed i Mölndal dygnet runt! 0761-751000

Vår låssmed täcker samtliga områden i Mölndal: Fässberg · Kållered · Lindome · Stensjön · Kvarnbyn · Björnåsen · Hällesåker · Balltorp · åby · Toltorpsdalen · Åby · Bifrost · Gunnebo · Helenevik · Pixbo · Krokslätt · Lackarebäck · Tulebo · Våmmedal ·  Torrekulla · Heljered

 

Vi täcker även områden kring Mölndal tätort som: Backen · Berget · Björnåsen · Djupedala · Eskilsby och Snugga · Greggered · Gundal · Gårda · Göteborg · Hassungared · Hultet · Humlekärr · Hällesåker · Hällesås · Högaliden · Högås · Inseros · Knipered · Kållered · Lindome · Långås norra · Långås · Mölndal · Mölnlycke · Pixbo · Ranered · Skogtorpa · Skäggered · Tulebo · Västra Balltorp · Östra Balltorp

Låssmed i Mölndal – Jourcenter Låsservice

Låssmed är den bästa lösningen när du behöver akut hjälp:
Vi urför alla traditionella tjänster såsom låsbyten, låsöppningar, inbrottsskador, kodlås m.m. men vi är också
på plats akut, oftast på kort tid när du behöver hjälp med dina lås omgående! Vi vet att våra kunder inte
alltid kan vänta och erbjuder därför omedelbar assistans. När det kniper kan du räkna med Jourcenters skickliga
och erfarna låssmed i Mölndal.

Vid akuta ärenden är vår Låsjour på plats inom ca 20-30 minuter.
Dygnet runt i hela Mölndal!

Naturligtvis är även du som bor i närområden till Mölndal välkommen att ringa vår låssmed jour.

Låsjour dygnet runt 24h alla dagar i Göteborg, Stenungsund, Hisingen, Partille, Mölndal, Mölnlycke, Surte, Bohus, Kungälv, Lerum, Floda Kungsbacka, Särö, Hovås, Askim, Billdal, Torslanda. Är du utelåst, tappat nycklar, haft inbrott eller kanske du inte kan låsa till din lokal eller hem så är det oss du ringer. Hjälp med lås, hjälp att öppna dörr ring vår Låssmed jour, låssmed i Mölndal.

Tillgängliga dygnet runt

Du behöver aldrig skämmas för att ringa oss oavsett tid på dygnet, vi svarar i tel både kvällar, nätter och helger

Nöjd kund garanti

Det är  viktigt för oss att du som kund känner dig nöjd och trygg. Därför säkerställer vi alltid att du är nöjd

Fri konsultation

Ring oss gärna och fråga innan du beställer, kanske kan vi hjälpa dig via telefon

Hem, Företag, Bil,
Vi löser ditt låsproblem.

Service i ditt närområde

HUVUDKONTOR

Stora Arödsgatan 30
GÖTEBORG

JOURCENTER
I SVERIGE AB
Org:559389-5781

* ANGÅENDE GDPR

Jourcenter delar- eller säljer aldrig kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på uppdragets art. Meddela om du önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar utskick från Jourcenter.

Integritet & cookies
Billig Låssmed