Låssmed Lerum  

Låsjour dygnet runt i Lerum

LockSmith

Vad gör vi?

Vi är en låssmed
med komplett service

Du kan lita på oss, vår låsjour med erfarna låsspecialister är garanterat snabbast i stan, vår målsättning är att vara på plats inom 30 minuter. Vi utför låsbyten, låsmonteringar, reparation av inbrottsskador, låsöppningar, kodlås, billås, bilöppning mm.

Låssmed Lerum, Låsjour i Lerum

Låssmed Lerum

🔐 **Upptäck Trygghet med Jourcenter i Sverige AB – Din Lokala Låssmed i Lerum!** 🔐

Har du någonsin stått vid dörren, nyckeln har fastnat eller förlorats mitt i natten? Oroa dig inte längre! Jourcenter i Sverige AB är din pålitliga partner för låssmedstjänster och låsjour i Lerum. Vi står redo dygnet runt för att säkerställa din trygghet och lösa dina låsproblem, oavsett när det inträffar.

**Varför välja Jourcenter i Sverige AB?**

✅ **Snabb Respons och Tillgänglighet:** Vi förstår att låsproblem inte händer på schemat. Våra professionella låssmeder i Lerum är tillgängliga dygnet runt, varje dag, för att snabbt svara på ditt samtal och lösa ditt akuta låsproblem.

✅ **Erfarna Låssmeder:** Vårt låssmed Lerum team består av erfarna och låssmeder som har den kompetens som krävs för att hantera alla typer av lås och säkerhetssystem. Vi tar stolthet i att erbjuda högkvalitativa tjänster.

✅ **Omfattande Låsservice:** Oavsett om det gäller låsreparation, nyinstallation, byte av lås eller akut låsöppning, kan du lita på oss för en komplett och pålitlig låsservice i Lerum.

✅ **Lokalt Förankrade:** I Lerum finns många äldre fastigheter, med väldigt speciella lås och larm. Lerumsborna har sedan lång tid tillbaka varit noga med att ha säkra fastigheter – något som vi känner oss stolta och delaktiga i. Vi känner oss som en  del av Lerums gemenskap och strävar efter att bygga förtroende genom att erbjuda kundanpassad service. Vi känner till de lokala behoven och är dedikerade till att säkerställa din trygghet.

✅ **Konkurrenskraftiga Priser:** Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för våra låssmedstjänster utan att kompromissa med kvaliteten. Du får valuta för pengarna när du väljer Jourcenter i Sverige AB.

Säkra din bostad eller företagslokal med professionell och pålitlig låsservice. Kontakta Jourcenter i Sverige AB nu och låt oss vara din partner för lås- och säkerhetsbehov i Lerum. Vi är här för att ge dig trygghet när du behöver det som mest! 🗝️🏡🛡️

Söker du en låssmed i Lerum för  hjälp med lås eller säkerhet, kontakta oss på Jourcenter, Låssmed Lerum genom att ringa 0761 751000 eller maila till oss [email protected].  Vi ser fram emot att hjälpa dig!

 

 

 

Hem och privatservice

Låsöppning
Installation och byten av lås
Inbrottssäkring samt reparation 

LÄS MER

Företagsservice

Låsbyten
Installation av utrymningsvägar
Installation av dörrautomatiker

LÄS MER

Fordonsservice

Låsöppning
Starthjälp
Bilbärgning 

LÄS MER

Behöver jag en låssmed?

Utelåst?
Haft Inbrott?
Tappat dina nycklar?

Risken är stor att du behöver hjälp av en låssmed. 

 

Haft Inbrott

Information

Haft inbrott och behöver laga dörr eller lås? Vi hjälper dig att låsa till över natt eller helg till dess att du kan få bytt eller lagat din dörr av en snickare. Vi kan säkra dörrar, krossade fönster, trasiga väggar mm.

Utelåst

Information

Hur många lås du har på dörren påverkar arbetets omfattning. Har du bara ett lås och en brevlåda på dörren som vi kan öppna igenom så kan man slippa köpa nya lås. I andra fall kommer låsen förstöras när vi öppnar dem och låsen måste ersättas.

Skadegörelse

Information

Har någon dörr eller lås skadats av vandaler? Låser dörren inte längre eller går den inte att öppna eller stänga? Har någon stoppat lim eller trä i ditt lås? Månda gånger kan vi rädda dina lås, och laga funktionen på dina dörrar. Ring oss innan du köper nytt.

Finns låssmed där jag bor?

Vi har alltid en tillgänglig låssmed, redo att hjälpa er med allehanda låsproblem. Utelåst? Inbrott? Inlåst?

Ring vår jour låssmed dygnet runt! 0761-751000

Vi täcker samtliga områden i Lerum: Stenkullen · Floda · Gråbo · Tollered · Nääs · Drängsered · Hyltena · Nordåsen · Uddared · Berghult · Skallsjö · Aspenäs · Hulan 

 

Låssmed Lerum – Jourcenter Låsservice

Traditionella låssmeder och den bästa lösningen när du behöver akut hjälp:
Vi tillhandahåller alla traditionella tjänster såsom låsbyten, låsöppningar, inbrottsskador, kodlås m.m. men vi är också
på plats akut, på endast några få minuter när du behöver hjälp med dina lås omgående! Vi vet att våra kunder inte
alltid kan vänta och erbjuder därför omedelbar assistans. När det kniper kan du räkna med Jourcenters skickliga
och erfarna låssmeder.

Vid akuta ärenden är vår Låsjour på plats inom ca 20-30 minuter.
Dygnet runt i hela Lerum!

Naturligtvis är även du som bor i närområden till Lerum välkommen att ringa vår låssmed jour.

Låsjour dygnet runt 24h alla dagar i Göteborg, Stenungsund, Hisingen, Partille, Mölndal, Mölnlycke, Surte, Bohus, Kungälv, Lerum, Floda Kungsbacka, Särö, Hovås, Askim, Billdal, Torslanda. Är du utelåst, tappat nycklar, haft inbrott eller kanske du inte kan låsa till din lokal eller hem så är det oss du ringer. Hjälp med lås, hjälp att öppna dörr ring vår Låssmed jour, låssmed i Lerum.

Tillgängliga dygnet runt

Du behöver aldrig skämmas för att ringa oss oavsett tid på dygnet, vi svarar i tel både kvällar, nätter och helger

Nöjd kund garanti

Det är  viktigt för oss att du som kund känner dig nöjd och trygg. Därför säkerställer vi alltid att du är nöjd

Fri konsultation

Ring oss gärna och fråga innan du beställer, kanske kan vi hjälpa dig via telefon

”10/10 skulle låsa ut mig igen”

Ludwig

Kund

”Bytte låset snabbt efter separation. Mycket nöjd!”

Jarmo

Kund

Hem, Företag, Bil,
Vi löser ditt låsproblem.

Service i ditt närområde

Contact

HUVUDKONTOR

Stora Arödsgatan 30
GÖTEBORG

JOURCENTER
I SVERIGE AB
Org:559389-5781

* ANGÅENDE GDPR
Jourcenter delar- eller säljer aldrig kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på uppdragets art. Meddela om du önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar utskick från Jourcenter.