Låssmed Göteborg

Vi är en proffessionell låssmed Göteborg

Låsöppning, billåsöppning och nyckeljour vi hanterar lås och kodlås för kontor, industri och hem.
Dörröppning och byte av lås. Snabbt på plats | Öppet 24H.

 

VAD GÖR VI?

Låssmed Göteborg
med komplett service

Du kan lita på oss, vår låsjour med erfarna låsspecialister är garanterat snabbast i stan, vår målsättning är att vara på plats inom 20 minuter. Vi utför låsbyten, låsmonteringar, reparation av inbrottsskador, låsöppningar, kodlås, billås, bilöppning mm. Vi har mångårig erfarenhet av allehanda låsarbeten och service av låsanläggningar.

Jourcenter Låssmed Göteborg

Jourcenter erfarna låssmeder i Göteborg är din bästa lösning för alla lås problem. Våra erfarna låstekniker har mångårig erfarenhet av att lösa alla typer av problem med lås, såväl som att installera och reparera lås. Vi är stolta över vår professionalism och vår förmåga att ge våra kunder snabba och effektiva lösningar till alla deras behov av lås.

Oavsett om du har problem med ditt hem, din bil eller ditt företags lås, kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder tjänster som låsöppning, nyckelbyte och låsbyten för alla dörrar. Våra låsteknker är utbildade på alla typer av lås och har verktyg och kunskap för att lösa dina problem med lås.

Vi är alltid tillgängliga för akuta situationer, så du behöver inte oroa dig för att stå utanför ditt hem eller bil på natten. Vårt team på Jourcenter är tillgängligt 24/7 och vi garanterar att vi alltid kommer att ge dig den bästa service.

Om du bor i Göteborg och söker efter låssmed Göteborg kan du kontakta Jourcenter i Sverige AB för att få snabb och pålitlig hjälp på [email protected] eller telefon 0761 751000.

Vi på Jourcenter garanterar att du alltid kommer att bli nöjd med vår service och vår förmåga att lösa alla dina låsrelaterade problem.

lassmed göteborg Låssmed jour goteborg

Vanligt förekommande uppdrag

Våra låssmeder utför många olika uppdrag – här är ett urval:

Vi utför naturligtvis massor av andra uppdrag som vi inte har nämnt här.

 • Låsbyte på grund av nyckelstöld, separation, nyckel på vift
 • Inlåsta barn – ibland råkar barn låsa in sig, i lägenheter, hus eller rum – och vi ser till att få upp dörrarna.
 • Utelåst på balkong – vanligare än man tror, både barn och djur kan stänga balkonglås så man inte kommer in från balkongen.
 • Nycklar i brevlådan – när hantverkare eller gäster lagt nycklarna i brevlådan – och kanske låst fel lås.
 • Upplåsning – ibland är det inga fel, utan bara en låssmed som kan sin sak som behövs – och har den rätta tekniken att låsa upp.
 • Uppborrning – när alla nycklar är borta – eller inlåsta – så är borrning av låset ibland enda utvägen.
 • Yale Doorman – när kodlåset slutat att fungera som det ska kan vi ofta öppna det ändå.
 • Nyckel gått av i lås – vi har verktyg för att plocka ut avbrutna nycklar, när det inte går utför vi låsöppning istället.
 • Låsöpping för ambulansen – när patienten inte själv kan ta sig till dörren får vi ibland hjälpa till.
 • Låsöppning vid fara för liv eller egendom – när vatten rinner in i andra lägenheter måste man fort hitta orsaken.
 • Dyrka kassaskåp – när nyckeln är borta öppnar vi kassaskåpen och gör en ny nyckel.
 • Montering av brytskydd – ett effektivt och prisvärt skydd som täcker hela dörrspringan – och gör att man inte riktigt kan bryta någonstanns.
 • Reparation efter inbrott – när dörren är sönderbruten försöker vi se till att den iallafall går att låsa till igen.

Jourcenter Låsöppning och låsjour Göteborg

Vi har alltid en tillgänglig låssmed Göteborg,

redo att hjälpa er med allehanda låsproblem. Utelåst? Inbrott? Inlåst?

Våra låssmeder arbetar i samtliga stadsdelar och närliggande områden.

Landala, Haga, Kungsladugård, Majorna, Masthugget, Olivedal, Sanna, Stigberget, Änggården, Linné, Hisingen, Hisings Backa, Brunnsbo, Kärra, Rödbo, Skogome, Skälltorp, Säve, Tuve, Arendal, Björlanda, Hjuvik, Jättesten, Lorensberg, Stampen, Vasastaden, Lundby, Eriksberg, Kvillebäcken, Kyrkbyn, Kärrdalen, Lindholmen, Rambergsstaden, Slättadamm, Annedal, Länsmansgården, Nolered, Biskopsgården, Svartedalen, Västra Göteborg, Bratthammar, Fiskebäck, Grevegården, Grimmered, Guldringen, Hagen, Kannebäck, Långedrag, Näset, Skattegården, Södra Skärgården, Ängås, Önnered, Örgryte, Härlanda, Bagaregården, Björkekärr, Härlanda, Kallebäck, Kålltorp, Kärralund, Lunden, Olskroken, Redbergslid, Skår, Torpa, Överås, Gamlestaden, Kortedala, Utby, Bergsjön, Angered, Angereds Centrum, Agnesberg, Bergum, Eriksbo, Gårdstensberget, Gunnilse, Hammarkullen, Hjällbo, Linnarhult, Lövgärdet, Rannebergen, Särö, Askim, Billdal, Flatås, Frölunda Torg, Hovås, Högsbo, Högsbohöjd, Högsbotorp, Järnbrott, Kaverös, Ruddalen, Tofta, Centrum, Guldheden, Heden, Inom Vallgraven, Johanneberg, Krokslätt, Partille, Mölndal, Mölnlycke, Surte, Bohus, Kungälv, Lerum, Floda och Kungsbacka

Låssmed Jour Göteborg – Jourcenter Låsservice

Traditionella låssmeder och den bästa lösningen när du behöver akut hjälp. Vi tillhandahåller tjänster såsom låsbyten, låsöppningar, inbrottsskador, kodlås m.m. men vi är också på plats akut, på endast några få minuter när du behöver hjälp med dina lås omgående! Vi vet att våra kunder inte alltid kan vänta och erbjuder därför omedelbar assistans. När det kniper kan du räkna med Jourcenters skickliga och erfarna låstekniker.

Göteborg Centrum

Vi utför gärna arbeten för dig som söker en låssmed i Göteborg centrum. Vi har möjlighet att parkera vår service och jourbilar nära i hela Göteborg – vilket innebär att man kan se oss som en billig låssmed Göteborg, då vi inte behöver gå långa sträckor för att komma till dig. I Göteborg Centrum är det helt klart en fördel att kunna komma så nära som möjligt – och kostnadseffektivt för dig som kund då det annars går tid i onödan.

Jour

Vår jour sover aldrig (nästan), och du kan närsomhelst på dygnet ringa vår låssmeds jour. Ibland kan vi hjälpa dig via telefon men oftast krävs fysiskt besök för att lösa problem med lås.

Billig Låssmed 

Vi vill passa på att varna dig som letar efter billig låssmed Göteborg. Det finns flera aktörer med tvivelaktig bakgrund som utger sig för att vara auktoriserade.
Lås handlar om säkerhet – och att anlita billigaste låssmedenk an komma surt efter. Vissa saknar F-skatt, andra har utlandsregistrerade bolag. Välj låssmed med omsorg – välj inte bara första bästa som dyker upp när du sökt ”billig låssmed” på Google.

Pris – Vad kostar det att anlita en låssmed?

Pris varierar – men generellt är det mycket billigare att ett arbete som planerats i god tid. Pris blir självklart dyrare på jour – när du behöver akut hjälp. Möjlighet saknas då att planera arbeten till ett visst område vilket kan medföra långa restider till enstaka arbete.

Hur lång tid tar de att byta lås?

Att byta ut ett befintligt lås går oerhört snabbt för en erfaren proffessionell låssmed. Om dörren är upplåst, och låset inte trasigt kan byte av låscylinder gå på mindre än 10 minuter – men glöm inte av att det är många år av lärande som bidrar till det snabba arbetet. Montering av digitala kodlås som Yale Doorman i en dörr där inga ombearbetningar behöver göras brukar gå på mindre än en timme – men ibland behöver omfattande ombearbetningar göras och då räcker en timme inte längre till.

Att jobba som låssmed

Vad innebär det att jobba med lås? Att vara en erfaren låssmed i Göteborg är som att vara en väktare av säkerheten och tryggheten för invånarna i staden. Det är ett yrke som kräver både teknisk skicklighet och en skarp förståelse för människors behov och oro. Varje dag möts vi av olika utmaningar och situationer som kräver expertis och snabbhet i handling. Arbetet är mångfacetterat och aldrig enformigt. Ibland är det att hjälpa någon som har råkat låsa in sig själv eller tappat bort sina nycklar, andra gånger handlar det om att stärka säkerheten i hem och företag genom att installera låssystem eller reparera trasiga lås. Varje uppdrag är unikt och kräver en individuell lösning. Om du söker jobb – maila oss på info @ jourcenter.se

 

Lite om Göteborg – en pärla på västkusten

Staden –  belägen på Sveriges västkust, är en pulserande stad som smälter samman historisk charm med modern dynamik. Känd för sitt rika kulturliv, imponerande arkitektur och unika atmosfär. Sveriges näst största stad och har länge varit en viktig knutpunkt för handel och industri.

Den karaktäristiska avenyn, eller ”Avenyn,” sträcker sig genom stadens hjärta och är ett populärt område för shopping, restauranger och nattliv. Här möts besökare av eleganta butiker, trendiga caféer och en energifylld atmosfär. Vid vattnet breder stadens hamnområde ut sig, där historiska segelfartyg och moderna fartyg samsas.

Här finns även många grönområden och parker, inklusive den vackra Slottsskogen, där invånare och besökare kan njuta av avkopplande promenader och evenemang året runt. Liseberg, en av Europas mest populära nöjesparker, lockar med spännande åkattraktioner och underhållning för hela familjen.

Stadens kulturella scen flödar med konstgallerier, teatrar och musikscener. Konstmuseet och operahuset är några av stadens kulturella höjdpunkter. Dessutom är staden hem för flera framstående universitet och högskolor, vilket ger en ung och livlig atmosfär.

Historia genomsyrar stadens arkitektur, från de pittoreska gränderna i Haga till de imponerande byggnaderna vid älven. Den maritima atmosfären är påtaglig vid Feskekôrka, en fiskhall i gotisk stil, där färska skaldjur och fisk erbjuds.

Sammanfattningsvis är Göteborg en mångsidig stad som kombinerar modernitet med tradition, och dess unika karaktär gör den till en spännande destination för både lokalbefolkning och besökare.

HEM OCH PRIVATSERVICE
Låsöppning
Installation och byten av lås
Inbrottssäkring samt reparation

LÄS MER

FÖRETAGSSERVICE
Låsbyten
Installation av utrymningsvägar
Installation av dörrautomatiker

LÄS MER

FORDONSSERVICE
Låsöppning
Starthjälp
Bilbärgning 

LÄS MER

Tillgängliga dygnet runt

Du behöver aldrig skämmas för att ringa oss oavsett tid på dygnet, vi svarar i tel både kvällar, nätter och helger

Nöjd kund garanti

Det är  viktigt för oss att du som kund känner dig nöjd och trygg. Därför säkerställer vi alltid att du är nöjd

Fri konsultation

Ring oss gärna och fråga innan du beställer, kanske kan vi hjälpa dig via telefon

Villa, lägenhet, lokal
Vi kommer till dig

Vi finns här för dig dygnet runt.

HUVUDKONTOR

Stora Arödsgatan 30
GÖTEBORG

JOURCENTER
I SVERIGE AB
Org:559389-5781

* ANGÅENDE GDPR

Jourcenter delar- eller säljer aldrig kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på uppdragets art. Meddela om du önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar utskick från Jourcenter.

Integritet & cookies
Billig Låssmed