Yale Doorman L3
lås till ytterdörr

Välj rätt lås till din ytterdörr

DOORMAN

Yale Doorman L3

Yale Doorman L3

Yale Doorman L3 är det senaste tillskottet till Doorman-serien och tar säkerheten till nya nivåer samtidigt som den erbjuder enklare och mer flexibla användningsmöjligheter än någonsin tidigare. Med en rad nya funktioner och förbättringar är Yale Doorman L3 det perfekta valet för dig som vill ha total kontroll och trygghet över ditt hem.

En av de stora nyheterna är den smarta WiFi-bryggan Yale Connect som medföljer när du köper Yale Doorman L3. Denna ger dig möjlighet att enkelt styra och övervaka låset på distans, vilket ger dig ökad flexibilitet och kontroll över ditt hem oavsett var du befinner dig.

Yale Doorman L3 kan öppnas på flera olika sätt, antingen med kod, nyckelbricka eller genom en app. Med appen Yale Access kan du även dela ut tillfälliga eller tidsspecifika behörigheter till andra användare, vilket gör det enkelt att hantera tillgången till ditt hem.

Låset är utrustat med en inbyggd klocka och kalender samt är förberett för hemleverans och olika ”in-home-services”-tjänster. Dessutom har det en inbyggd dörrklocka och erbjuder mekanisk nödöppning från insidan samt nödström från utsidan med 9 volts batteri, vilket säkerställer att du aldrig blir utelåst.

Yale Doorman L3 har en låsklass 3 enligt SSF 3522 i bortasäkert-läge och passar de flesta ytterdörrar med 50mm dorndjup och standard dörruttag. Dess slimma behör på insidan gör att det även fungerar utmärkt på tjockare dörrkonstruktioner som klimatdörrar.

Med beständiga ytbehandlingar i borstat och blankt utförande samt en förenklad installation anpassad efter dörrindustrins krav är Yale Doorman L3 både snyggt och funktionellt. Dess förbättrade användargränssnitt guidar användaren genom ljud, ljus och talad guide för en smidig och intuitiv användarupplevelse.

Den moderna och säkra RFID-kommunikationen är baserad på Mifare Desfire, vilket garanterar snabb och pålitlig kommunikation mellan låset och dess användare. Med Yale Doorman L3 får du inte bara en hög säkerhet, utan även enkelhet och flexibilitet i vardagen.

Installera Yale Doorman

Vi installerar och servar Yale Doorman lås

Liksom annan teknisk utrustning, måste lås installeras och skötas om för att fungera väl. Underhållsbehovet varierar beroende på användningsfrekvens, belastning och miljö. Felaktig installation och fel slags service kan i längden förstöra ett lås, så det gäller att tänka till! Koder som används mycket sliter på låset och vissa knappar kan börja fungera sämre. Koder bör bytas med jämna mellanrum. Undvik koder med upprepning av siffror tex 555 då detta skapar onormalt slitage på just nr 5, En kod med blandade siffror är bäst för låset, och en reservkod med helt andra siffror kan vara guld värd den dag då en knapp slutar fungera.

För installation av kodlås Yale Doorman L3 eller Classic kan du ringa Jourcenter i Sverige AB på 0761-751000.

Yale Doorman L3 eller Classic?

Skydda ditt hem Effektivt med Yale Doorman L3 eller V2N elektroniskt dörrlås

Att säkerställa att din bostad är väl skyddad är en av de främsta prioriteringarna för varje hemägare. Ett av de mest betydelsefulla stegen du kan ta för att förbättra säkerheten är att installera ett pålitligt låssystem på din ytterdörr. Här kommer Yale Doorman L3 och V2n elektroniska dörrlås in i bilden som en pålitlig och innovativ lösning för att säkra din bostad.

Yale Doorman – ledande inom säkerhet

Yale Doorman L3 och V2N är en serie elektroniska dörrlås som erbjuder avancerad säkerhet och bekvämlighet för ditt hem. Med flera modeller som passar olika behov och budgetar är Yale Doorman L3 eller V2N det perfekta valet för den som vill öka säkerheten i sitt hem utan att kompromissa med användarvänlighet och stil.

Säkerhetsdörr med Yale Doorman L3

Yale Doorman L3 är en av de senaste modellerna inom Yale Doorman-serien och erbjuder enastående säkerhetsfunktioner för din ytterdörr. Med avancerad teknik och robust konstruktion är Yale Doorman L3 det perfekta valet för den som söker maximalt skydd för sitt hem.

Bekvämlighet och säkerhet med Yale Doorman V2N

Yale Doorman V2N kombinerar bekvämlighet med hög säkerhet och erbjuder en rad avancerade funktioner för att säkra din bostad. Med möjlighet att programmera nycklar direkt från låsen och enkel åtkomsthantering via mobilappen är Yale Doorman V2N det perfekta valet för den moderna hemägaren.

Jourcenter låssmed Göteborg – Din partner för säkerhetslösningar

När det kommer till installation och underhåll av Yale Doorman L3 eller V2N och andra säkerhetslösningar är det viktigt att välja en pålitlig och erfaren låssmed. Jourcenter låssmed Göteborg är din lokala expert på lås och säkerhet och erbjuder professionell installation och service av Yale Doorman L3, Yale Doorman V2N och andra ledande låssystem.

Nyckeln till frihet med Yale Doorman Classic

Yale Dooman är definitivt inte nyckeln till frihet – men kanske en bit på vägen. Yale doorman ger dig frihet att lämna hemmet utan att behöva tänka på nycklar, och friheten att släppa in någon när du inte är hemma. Yale Doorman Classic är en tidlös och pålitlig modell inom Yale Doorman-serien och erbjuder beprövad säkerhet och bekvämlighet för din bostad. Med möjlighet att kopiera nycklar direkt från låset och avancerade säkerhetsfunktioner är Yale Doorman Classic det perfekta valet för den som söker en pålitlig och bekväm lösning för sitt hem.

Välja låssmed för dörrlås ytterdörr – Jourcenter din partner för säkerhetsinstallationer

När det kommer till installation och underhåll av dörrlås för ytterdörrar är det viktigt att välja en pålitlig och erfaren låssmed. En erfaren låssmed kan säkerställa att ditt lås är korrekt installerat och fungerar optimalt för att skydda din bostad.

Nya lås för maximal säkerhet

Med ständigt förbättrade säkerhetsfunktioner och avancerad teknik är det viktigt att regelbundet utvärdera och uppgradera dina lås för att säkerställa att din bostad är väl skyddad mot inbrott och intrång. Genom att investera i nya lås kan du säkerställa att din bostad är säker och trygg för dig och din familj.

Avslutande tankar

Yale Doorman är ledande inom säkerhetslösningar och erbjuder avancerad teknik och bekvämlighet för att säkra din bostad. Med flera modeller att välja mellan och en rad avancerade funktioner är Yale Doorman det perfekta valet för den som söker maximalt skydd och bekvämlighet för sitt hem. Kontakta din lokala låssmed för mer information om hur du kan förbättra säkerheten i ditt hem med Yale Doorman och andra ledande låssystem.

Underhåll av elektriska låshus (Yale Doorman):

Fett bör appliceras två gånger om året eller vid behov på båda sidor av huvudförreglingen och kolven (de rörliga delarna). Varning! Använd inte låsspray för att smörja interna delar i låshuset.

Installation:

Om låset inte är korrekt installerat kan det påverka dess prestanda och hållbarhet. Dubbelkolla installationsanvisningarna och se till att låset är korrekt installerat. Om du är osäker, överväg att kontakta en låssmed för installation. Vi erbjuder installation av Yale Doorman i Göteborg och längs Västkusten och du kan även utnyttja ditt rotavdrag.

Behöver du hjälp – ring 0761 751000

Hem och privatservice

Öppning och service av tex Dokumentskåp. Öppning av vapenskåp utan nyckel eller kod. Service och låsbyte på kassaskåp. Installation av vapenskåp ock värdeskåp. 

LÄS MER

Företagsservice

Service och öppning av valv och bankvalv.
Öppning av bankfack, värdeskåp. Service och installation av värdeförvaringsenheter.
Öppning av kassaskåp och bankomat skåp.

LÄS MER

Fordonsservice

Låsöppning och montering av  säkerhetsskåp avsedda för bilar och fordon. Byte av lås och knappsatser i klass SSF3492,  verktyggskåp för fordon. 

LÄS MER

Service och montage av lås

Vi har alltid en tillgänglig låssmed på Västkusten, redo att hjälpa er med lås. Utelåst? Haft inbrott? Inlåst?

Vår låssmed i Göteborg täcker samtliga områden i och omkring Göteborg:  Landala, Haga, Kungsladugård, Majorna, Masthugget, Olivedal, Sanna, Stigberget, Änggården, Linné, Hisingen, Backa, Brunnsbo, Kärra, Rödbo, Skogome, Skälltorp, Säve, Tuve, Arendal, Björlanda, Hjuvik, Jättesten, Lorensberg, Stampen, Vasastaden, Lundby, Eriksberg, Kvillebäcken, Kyrkbyn, Kärrdalen, Lindholmen, Rambergsstaden, Slättadamm, Annedal, Länsmansgården, Nolered, Biskopsgården, Svartedalen, Västra Göteborg, Bratthammar, Fiskebäck, Grevegården, Grimmered, Guldringen, Hagen, Kannebäck, Långedrag, Näset, Skattegården, Södra Skärgården, Ängås, Önnered, Örgryte, Härlanda, Bagaregården, Björkekärr, Härlanda, Kallebäck, Kålltorp, Kärralund, Lunden, Olskroken, Redbergslid, Skår, Torpa, Överås, Gamlestaden, Kortedala, Utby, Bergsjön, Angered, Angereds Centrum, Agnesberg, Bergum, Eriksbo, Gårdstensberget, Gunnilse, Hammarkullen, Hjällbo, Linnarhult, Lövgärdet, Rannebergen. Askim, Billdal, Flatås, Frölunda Torg, Hovås, Högsbo, Högsbohöjd, Högsbotorp, Järnbrott, Kaverös, Ruddalen, Tofta, Centrum, Guldheden, Heden, Inom Vallgraven, Johanneberg, Krokslätt,s

Låssmed i Göteborg – Jourcenter låsservice

En låssmed är den bästa lösningen när du behöver akut hjälp med lås. Vi tillhandahåller alla traditionella tjänster såsom montering av Yale Doorman, låsbyten, låsöppningar, åtgärd av inbrottsskador, kodlås m.m. men vi är också på plats akut, på endast några få minuter när du behöver hjälp med dina lås omgående! Vi vet att våra kunder inte alltid kan vänta och erbjuder därför omedelbar assistans. När det kniper kan du räkna med Jourcenters skickliga och erfarna låssmeder.

Naturligtvis är även du som bor längs övriga Västkusten välkommen att ringa vår jour låssmed

Vi erbjuder låsjour dygnet runt 24h alla dagar i Göteborg, Stenungsund, Hisingen, Partille, Mölndal, Mölnlycke, Surte, Bohus, Kungälv, Lerum, Floda Kungsbacka, Särö, Hovås, Askim, Billdal, Torslanda, Tjörn, Orust, Varberg, Falkenberg, Halmstad, Borås, Ullared. Är du utelåst, tappat nycklar, haft inbrott eller kanske du inte kan låsa till din lokal eller hem så ringer du vår låssmed på 0761-751000. Hjälp med lås, hjälp att öppna dörr ring vår låssmed 0761-751000 jour.

Vid akuta ärenden är vår Låsjour på plats inom ca 60 minuter.
Dygnet runt längs hela Västkusten!

 

Ring vår låssmed jour längs Västkusten

dygnet runt! 0761-751000

Tillgängliga dygnet runt

Du behöver aldrig skämmas för att ringa oss oavsett tid på dygnet, vi svarar i tel både kvällar, nätter och helger

Nöjd kund garanti

Det är  viktigt för oss att du som kund känner dig nöjd och trygg. Därför säkerställer vi alltid att du är nöjd

Fri konsultation

Ring oss gärna och fråga innan du beställer, kanske kan vi hjälpa dig via telefon

”Fick hjälp redan samma dag när nyckelskåpet som alla nycklar till bilarna förvaras i gick sönder och inte gick att öppna längre. Efter konstaterat fel i värdeskåpets låsmekanism, borrades skåpet upp, låset ersattes och en ny knappsats monterades och skåpet kunde fortsättas användas som vanligt med endast ett mindre avbrott i verksamheten.”

Bilfirman

Kund

”Tappade bort samtliga nycklar till mitt vapenskåp. Fick proffesionell hjälp att öppna skåpet och fick det gamla nyckellåset ersatt med ett nytt kodlås. Kan fortfarande avnända skåpet då hela proceduren gjorts av en certifierad tekniker som garanterar att skåpet inte tappar  sin klassning efter ingreppet”

Jägaren

Kund

Hem, Företag, Bil,
Vi löser ditt låsproblem.

Service i ditt närområde

Contact

huvudKontor

Stora Arödsgatan 30
Göteborg

Ring oss

0761 751000

Maila oss