24/7  Låssmed jour Låsöppning
Hisings Backa

Låssmed Hisings backa

LockSmith

låssmed_hisings_backa

Låssmed Hisings backa

Jourcenter, låssmed Hisings Backa – din pålitliga partner för alla dina låsrelaterade behov! Med vår expertis och engagemang är vi här för att erbjuda dig förstklassig service och säkerhetslösningar som du kan lita på. Men det är inte allt! Vi kommer även att dela med oss av några roliga fakta om det fantastiska området Hisings Backa, där vi är baserade.

När det gäller lås och säkerhet är vi din självklara partner. Vårt erfarna team av låssmeder är dedikerade till att hjälpa dig med allt från att byta lås till att installera avancerade säkerhetssystem. Oavsett om du behöver akut assistans vid ett inbrott eller vill förbättra säkerheten i ditt hem eller företag, finns vi här för att hjälpa till dygnet runt.

Men nu till Hisings Backa – även kallat Backa – en plats som är full av intressanta fakta! Visste du att Hisings Backa är en stadsdel i Göteborg, Sveriges näst största stad? Det är också beläget på Hisingen, den största ön i Göteborgs skärgård. Med sin rika historia och levande kultur erbjuder Hisings Backa en perfekt blandning av det traditionella och det moderna.

Hisings Backa är också känt för sin natursköna skönhet. Här finns gröna parker, idylliska promenadstråk och gott om möjligheter att njuta av naturen.

När det kommer till nöjen och rekreation har Hisings Backa också mycket att erbjuda. Här hittar du spännande aktiviteter som kan spänna över allt från ett besök i Ladan och golfbanor till mysiga kaféer och restauranger som serverar läckerheter för alla smaker. Och när du är redo för en shoppingrunda är Backaplan det självklara valet med sina butiker och köpcentrum.

Så nästa gång du behöver en pålitlig låssmed, kom till oss på Jourcenter, låssmed Hisings Backa. Vi kombinerar vår kompetens och erfarenhet med en genuin passion för att säkerställa din trygghet och säkerhet. Och om du har några frågor om lås i Hisings Backa eller området i sig, tveka inte att fråga oss. Vi älskar att dela med oss av våra kunskaper om denna fantastiska plats!

Kontakta oss idag och låt oss vara din partner för alla dina låsbehov. Tillsammans ska vi skapa en säker och trygg miljö för dig och din familj eller ditt företag. Välkommen till Jourcenter, Låssmed Hisings Backa – din pålitliga partner som tar din säkerhet på allvar och håller sig uppdaterad med de senaste trenderna och teknologierna inom lås och säker

Vi som arbetar på Jourcenter låssmed Hisings Backa ser fram emot att jobba lokalt och nära för att  hjälpa alla i Hisingsbacka med lås, nycklar och låsproblem.

Kontakta oss gärna på [email protected] eller ring 0761 751000 om du vill veta mer om lås och låsjour för just dig – vi finns nära.

 

 

 Vad gör vi?

Låssmed Hisings backa
med snabb service

Du kan lita på oss, vår låsjour med erfarna låsspecialister är garanterat snabbast på Västkusten, vår målsättning är att vara på plats inom 15-20 minuter. Vi utför låsbyten, låsmonteringar, reparation av inbrottsskador, låsöppningar, kodlås, billås, bilöppning mm.

Hem och privatservice

Låsöppning
Installation och byten av lås
Inbrottssäkring samt reparation 

LÄS MER

Företagsservice

Låsbyten
Installation av utrymningsvägar
Installation av dörrautomatiker

LÄS MER

Fordonsservice

Låsöppning
Starthjälp
Bilbärgning 

LÄS MER

Behöver jag en låssmed?

Utelåst?
Haft Inbrott?
Tappat dina nycklar?

Risken är stor att du behöver hjälp av en låssmed. 

 

Haft Inbrott

Information

Haft inbrott och behöver laga dörr eller lås? Vi hjälper dig att låsa till över natt eller helg till dess att du kan få bytt eller lagat din dörr av en snickare. Vi kan säkra dörrar, krossade fönster, trasiga väggar mm.

Utelåst

Information

Hur många lås du har på dörren påverkar arbetets omfattning. Har du bara ett lås och en brevlåda på dörren som vi kan öppna igenom så kan man slippa köpa nya lås. I andra fall kommer låsen förstöras när vi öppnar dem och låsen måste ersättas.

Skadegörelse

Information

Har någon dörr eller lås skadats av vandaler? Låser dörren inte längre eller går den inte att öppna eller stänga? Har någon stoppat lim eller trä i ditt lås? Månda gånger kan vi rädda dina lås, och laga funktionen på dina dörrar. Ring oss innan du köper nytt.

Vid akuta ärenden är vår Låsjour på plats inom ca 15-20 minuter.
Dygnet runt i hela Göteborg!

 

Ring vår låssmed jour Göteborg

dygnet runt! 0761-751000

Jourcenter Låsöppning och

låssmed Hisings Backa

Vi har alltid en tillgänglig låssmed Hisings backa, redo att hjälpa er med allehanda låsproblem. Utelåst? Inbrott? Inlåst?

Vi täcker samtliga stadsdelar i Göteborg:  Landala, Haga, Kungsladugård, Majorna, Masthugget, Olivedal, Sanna, Stigberget, Änggården, Linné, Hisingen, Backa, Brunnsbo, Kärra, Rödbo, Skogome, Skälltorp, Säve, Tuve, Arendal, Björlanda, Hjuvik, Jättesten, Lorensberg, Stampen, Vasastaden, Lundby, Eriksberg, Kvillebäcken, Kyrkbyn, Kärrdalen, Lindholmen, Rambergsstaden, Slättadamm, Annedal, Länsmansgården, Nolered, Biskopsgården, Svartedalen, Västra Göteborg, Bratthammar, Fiskebäck, Grevegården, Grimmered, Guldringen, Hagen, Kannebäck, Långedrag, Näset, Skattegården, Södra Skärgården, Ängås, Önnered, Örgryte, Härlanda, Bagaregården, Björkekärr, Härlanda, Kallebäck, Kålltorp, Kärralund, Lunden, Olskroken, Redbergslid, Skår, Torpa, Överås, Gamlestaden, Kortedala, Utby, Bergsjön, Angered, Angereds Centrum, Agnesberg, Bergum, Eriksbo, Gårdstensberget, Gunnilse, Hammarkullen, Hjällbo, Linnarhult, Lövgärdet, Rannebergen. Askim, Billdal, Flatås, Frölunda Torg, Hovås, Högsbo, Högsbohöjd, Högsbotorp, Järnbrott, Kaverös, Ruddalen, Tofta, Centrum, Guldheden, Heden, Inom Vallgraven, Johanneberg, Krokslätt,

Låssmed Jour, låssmed Hisings Backa – Jourcenter Låsservice

Traditionella låssmeder och den bästa lösningen när du behöver akut hjälp. Vi tillhandahåller alla traditionella tjänster såsom låsbyten, låsöppningar, inbrottsskador, kodlås m.m. men vi är ocksåpå plats akut, på endast några få minuter när du behöver hjälp med dina lås omgående! Vi vet att våra kunder inte alltid kan vänta och erbjuder därför omedelbar assistans. När det kniper kan du räkna med Jourcenters skickliga och erfarna låssmeder Hisings Backa.

Naturligtvis är även du som bor i närområden till Hisings backa välkommen att ringa vår låssmed jour.

Låsjour dygnet runt 24h alla dagar i Hisings Backa, Centrala Göteborg, Hisingen, Partille, Mölndal, Mölnlycke, Surte, Bohus, Kungälv, Lerum, Floda Kungsbacka, Särö, Hovås, Askim, Billdal, Torslanda. Är du utelåst, tappat nycklar, haft inbrott eller kanske du inte kan låsa till din lokal eller hem så är det oss du ringer. Hjälp med lås, hjälp att öppna dörr ring vår Låssmed Hisings Backa jour, låsjour i Hisings backa Göteborg.

Vid akuta ärenden är vår Låsjour på plats inom ca 15-20 minuter.
Dygnet runt i hela Hisings backa!

 

Ring vår låssmed Hisings backa

dygnet runt! 0761-751000

Tillgängliga dygnet runt

Du behöver aldrig skämmas för att ringa oss oavsett tid på dygnet, vi svarar i tel både kvällar, nätter och helger

Nöjd kund garanti

Det är  viktigt för oss att du som kund känner dig nöjd och trygg. Därför säkerställer vi alltid att du är nöjd

Fri konsultation

Ring oss gärna och fråga innan du beställer, kanske kan vi hjälpa dig via telefon

”10/10 skulle låsa ut mig igen”

Ludwig

Kund

”Bytte låset snabbt efter separation. Mycket nöjd!”

Jarmo

Kund

Hem, Företag, Bil,
Vi löser ditt låsproblem.

Service i ditt närområde

Contact

HUVUDKONTOR

Stora Arödsgatan 30
GÖTEBORG

JOURCENTER
I SVERIGE AB
Org:559389-5781

* ANGÅENDE GDPR
Jourcenter delar- eller säljer aldrig kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på uppdragets art. Meddela om du önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar utskick från Jourcenter.