Inbrottsgaller 
och säkerhetsgaller

Välj rätt skydd till din lokal eller bostad

DOORMAN

inbrottsgaller_fönstergaller_säkerhetsgaller

Skydda ditt hem eller företag med inbrottsgaller – en smart investering för din trygghet!

Är du trött på att oroa dig för inbrott och förlust av dina värdesaker? Då är det dags att investera i inbrottsgaller till ditt hem. Ett inbrottsgaller höjer inte bara säkerheten utan kan även vara en del i inredningen. Med våra högkvalitativa och säkra inbrottsgaller kan du sova lugnt på natten, med vetskapen om att ditt hem är väl skyddat.

Våra inbrottsgaller är tillverkade av robusta material som är svåra att forcera, vilket gör det praktiskt taget omöjligt för inkräktare att komma in i ditt hem utan tillstånd. Dessutom erbjuder våra galler ett estetiskt tilltalande alternativ som inte kompromissar med stil eller utseende på ditt hem.

Oavsett om du bor i en villa, lägenhet eller företagslokal, har vi skräddarsydda lösningar som passar dina behov och önskemål. Våra inbrottsgaller är enkla att installera och kräver minimalt underhåll, vilket gör dem till en kostnadseffektiv investering på lång sikt.

Säkerhet ska aldrig kompromissas med, och med våra inbrottsgaller får du en pålitlig lösning som skyddar både din egendom och din frid. Kontakta oss idag för en konsultation och låt oss hjälpa dig att skapa ett tryggare hem!”

Inbrottsgaller – en smart investering för din trygghet!

Installera Inbrottsgaller

Vi säljer och installerar inbrottsgaller

Det finns flera olika typer av inbrottsgaller som erbjuder olika nivåer av säkerhet och estetik. Nedan följer några vanliga typer:

Rullande inbrottsgaller – Jalusier
Dessa galler kallas även Jalusier. Jalusier består av metallrör eller lameller som rullas upp och ner för att täcka fönster eller dörrar när de inte används. Jalusier är vanligtvis tillverkade av aluminium eller stål och kan vara manuellt eller motoriserat styrda för enkel användning. Utanför Sverige, är det vanligt att använda jalusier på bostäder nattetid, medan vi i Sverige är mest vana vid att se dessa jalusier på butiker. Jalusier är en bra lösning som under dagtid är ganska dold.

Fasta inbrottsgaller
Dessa galler är fast monterade på fönster och dörrar och kan inte rullas upp eller ner. De ger en hög nivå av säkerhet men kan begränsa möjligheten att öppna fönster för ventilation.

Säkerhetsgaller
Dessa galler är vanligtvis tillverkade av starka material som stål och är utformade för att motstå intrångsförsök. De kan ha ett mer industriellt utseende men erbjuder en hög nivå av säkerhet.

Dekorativa inbrottsgaller / Smidda / inbrottsgaller i smide
Dessa galler är designade för att integreras smidigt med hemmets estetik och kan ha olika mönster eller dekorativa detaljer för att passa olika arkitektoniska stilar.

Galler med genomskinlig panel
Denna kombination kombinerar säkerhet med estetik genom att inkludera genomskinliga paneler av akryl eller polycarbonat mellan metallstängerna. Detta ger en klar synlighet samtidigt som det ger ett extra lager av skydd.

Utdragbara inbrottsgaller
Dessa galler kan utdragas vid behov för att täcka fönster eller dörrar och sedan enkelt fällas tillbaka när de inte används. De erbjuder både säkerhet och flexibilitet.

Oavsett vilken typ av inbrottsgaller du väljer är det viktigt att se till att de är tillverkade av högkvalitativa material och installeras korrekt för att maximera deras effektivitet som ett säkerhetssystem för ditt hem eller företag.

För information om inbrottsgaller – ring Jourcenter i Sverige AB på 0761-751000 eller maila [email protected]

Välja rätt Inbrottsgaller

Anpassade inbrottsgaller

Det finns flera olika typer av inbrottsgaller som erbjuder olika nivåer av säkerhet och estetik. Nedan följer några vanliga typer:

Måttanpassade fönstergaller
Alla våra fönstergaller och grindar är skräddarsydda för att passa dina specifika behov och önskemål. Vi erbjuder standardfärger som svart och vitt, men produkterna kan också pulverlackeras i andra färger för att matcha din heminredning eller företagets profil.

Vi tillser inbrottsgaller tillverkas efter individuella mått och anpassas till dina specifika förutsättningar. De är ett värdefullt komplement till rulljalusier och andra inbrottsskydd, vilket ger dig en extra nivå av säkerhet och trygghet.

Vi erbjuder inkrypningsskydd för att förhindra obehörig åtkomst och skydda din egendom från potentiella intrångsförsök.

Ett smart alternativ till smidesgaller är våra Saxgaller. Dessa galler ger dig en fri yta när de är öppna, vilket är perfekt för ventilation eller insläpp av ljus, samtidigt som de erbjuder ett säkert skydd när de är stängda.

Oavsett vilken typ av inbrottsgaller du väljer, kan du lita på att våra produkter är av högsta kvalitet och tillverkade för att säkerställa din trygghet och säkerhet. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få skräddarsydda lösningar för ditt hem eller företag!”

Lite historia och fakta om galler
På Wikipedia har man kunnat läsa följande om Galler: Galler är en delvis genomsynlig avskärmningsanordning, bestående av parallella stänger (ofta av metall) inom en ram. Det används som stängsel eller avgränsning. Olika varianter av galler kan användas som grind (gallergrind), dörr (gallerport), på ett fängelse (fängelsegaller) och som jalusi (spjälgaller).[1] I en bur kallas ofta ett kraftigare nät för galler.

Ordet galler finns i svensk skrift sedan 1541. I fornsvenska finns det motsvarande ordet galdror, en pluralform som eventuellt är avlett av det dåvarande ordet gadder med betydelsen galler. Detta senare ord anses stamma från lågtyskans gaddere som även det betyder galler.[1]

För information om inbrottsgaller – ring Jourcenter i Sverige AB på 0761-751000 eller maila [email protected]

Brandskydd – Brandjalusier

Brandjalusier – en viktig del av brandskyddet

Brandjalusier är en viktig del av brandskyddssystemet för kommersiella och industriella fastigheter. Dessa specialdesignade jalusier är konstruerade för att hålla eld och rök isolerade till ett visst område och därmed förhindra spridning till andra delar av byggnaden. Nedan är några nyckelfunktioner och fördelar med brandjalusier:

Brandsäkerhet
Brandjalusier är tillverkade av brandsäkra material och konstruktioner som är utformade för att motstå höga temperaturer och hålla elden isolerad till det berörda området. Detta hjälper till att minska risken för skador på egendom och skydda liv.

Rökavstängning
Utöver att förhindra spridning av eld, kan brandjalusier också användas för att isolera rök till det brinnande området. Detta är avgörande för att underlätta utrymning och minska risken för rökskador för personer och egendom i andra delar av byggnaden.

Automatisk drift
Många brandjalusier är utrustade med automatiska branddetekteringssystem som aktiveras vid upptäckt av rök eller eld. Dessa system kan snabbt stänga av jalusierna för att förhindra spridning av branden och röken.

Manuell återställning
Efter att branden har släckts kan brandjalusierna manuellt återställas till sina normala lägen för att återställa normal drift av byggnaden.

Enkel installation
Brandjalusier kan installeras i olika typer av byggnader, inklusive butiker, lagerlokaler, kontor och industriella anläggningar. De är tillgängliga i olika storlekar och konfigurationer för att passa olika behov och arkitektoniska stilar.

Att investera i brandjalusier är en viktig åtgärd för att förbättra brandskyddet i din fastighet och minska risken för skador vid en eventuell brand. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få skräddarsydda lösningar för din verksamhet!

För information om brandjalusier – ring Jourcenter i Sverige AB på 0761-751000 eller maila [email protected]

Hem och privatservice

Tillverkning och montertering av inbrottsgaller för fönster, altandörrar mm. Måttanpassning och service på gallerdörrar och jalusier. Låsinstallationer i öppningsbara inbrottskydd. 

LÄS MER

Företagsservice

Service och installation av jaluier och inbrottsgaller för skyltfönster, glaspartier, entreer såväl inom som utomhus. Skyddsfoliering av skyltfönster. Montage av motordrivna jalusier.

LÄS MER

Fordonsservice

Montering av  skyddsgaller avsedda för bilar och fordon. Låsinstallationer i skydds och inbrottsgaller för fordon. Skyddsfilmning av fordonsrutor som försvårar inbrott.

LÄS MER

Service och montage av lås

Vi har alltid en tillgänglig låssmed på Västkusten, redo att hjälpa er med lås. Utelåst? Haft inbrott? Inlåst?

Vår låssmed i Göteborg täcker samtliga områden i och omkring Göteborg:  Landala, Haga, Kungsladugård, Majorna, Masthugget, Olivedal, Sanna, Stigberget, Änggården, Linné, Hisingen, Backa, Brunnsbo, Kärra, Rödbo, Skogome, Skälltorp, Säve, Tuve, Arendal, Björlanda, Hjuvik, Jättesten, Lorensberg, Stampen, Vasastaden, Lundby, Eriksberg, Kvillebäcken, Kyrkbyn, Kärrdalen, Lindholmen, Rambergsstaden, Slättadamm, Annedal, Länsmansgården, Nolered, Biskopsgården, Svartedalen, Västra Göteborg, Bratthammar, Fiskebäck, Grevegården, Grimmered, Guldringen, Hagen, Kannebäck, Långedrag, Näset, Skattegården, Södra Skärgården, Ängås, Önnered, Örgryte, Härlanda, Bagaregården, Björkekärr, Härlanda, Kallebäck, Kålltorp, Kärralund, Lunden, Olskroken, Redbergslid, Skår, Torpa, Överås, Gamlestaden, Kortedala, Utby, Bergsjön, Angered, Angereds Centrum, Agnesberg, Bergum, Eriksbo, Gårdstensberget, Gunnilse, Hammarkullen, Hjällbo, Linnarhult, Lövgärdet, Rannebergen. Askim, Billdal, Flatås, Frölunda Torg, Hovås, Högsbo, Högsbohöjd, Högsbotorp, Järnbrott, Kaverös, Ruddalen, Tofta, Centrum, Guldheden, Heden, Inom Vallgraven, Johanneberg, Krokslätt,s

Låssmed i Göteborg – Jourcenter låsservice

En låssmed är den bästa lösningen när du behöver akut hjälp med lås. Vi tillhandahåller alla traditionella tjänster såsom montering av Yale Doorman, låsbyten, låsöppningar, åtgärd av inbrottsskador, kodlås m.m. men vi är också på plats akut, på endast några få minuter när du behöver hjälp med dina lås omgående! Vi vet att våra kunder inte alltid kan vänta och erbjuder därför omedelbar assistans. När det kniper kan du räkna med Jourcenters skickliga och erfarna låssmeder.

Naturligtvis är även du som bor längs övriga Västkusten välkommen att ringa vår jour låssmed

Vi erbjuder låsjour dygnet runt 24h alla dagar i Göteborg, Stenungsund, Hisingen, Partille, Mölndal, Mölnlycke, Surte, Bohus, Kungälv, Lerum, Floda Kungsbacka, Särö, Hovås, Askim, Billdal, Torslanda, Tjörn, Orust, Varberg, Falkenberg, Halmstad, Borås, Ullared. Är du utelåst, tappat nycklar, haft inbrott eller kanske du inte kan låsa till din lokal eller hem så ringer du vår låssmed på 0761-751000. Hjälp med lås, hjälp att öppna dörr ring vår låssmed 0761-751000 jour.

Vid akuta ärenden är vår Låsjour på plats inom ca 60 minuter.
Dygnet runt längs hela Västkusten!

 

Ring vår låssmed jour längs Västkusten

dygnet runt! 0761-751000

Tillgängliga dygnet runt

Du behöver aldrig skämmas för att ringa oss oavsett tid på dygnet, vi svarar i tel både kvällar, nätter och helger

Nöjd kund garanti

Det är  viktigt för oss att du som kund känner dig nöjd och trygg. Därför säkerställer vi alltid att du är nöjd

Fri konsultation

Ring oss gärna och fråga innan du beställer, kanske kan vi hjälpa dig via telefon

”Fick hjälp redan samma dag när nyckelskåpet som alla nycklar till bilarna förvaras i gick sönder och inte gick att öppna längre. Efter konstaterat fel i värdeskåpets låsmekanism, borrades skåpet upp, låset ersattes och en ny knappsats monterades och skåpet kunde fortsättas användas som vanligt med endast ett mindre avbrott i verksamheten.”

Bilfirman

Kund

”Tappade bort samtliga nycklar till mitt vapenskåp. Fick proffesionell hjälp att öppna skåpet och fick det gamla nyckellåset ersatt med ett nytt kodlås. Kan fortfarande avnända skåpet då hela proceduren gjorts av en certifierad tekniker som garanterar att skåpet inte tappar  sin klassning efter ingreppet”

Jägaren

Kund

Hem, Företag, Bil,
Vi löser ditt låsproblem.

Service i ditt närområde

Contact

huvudKontor

Stora Arödsgatan 30
Göteborg

Ring oss

0761 751000

Maila oss