3 Inbrottsskydd -Bra skydd gör din fastighet säkrare

Inbrottsskydd i ditt närområde

Brytskydd

Inbrottsskydd?

Behöver jag se över mitt inbrottsskydd?

Ja, det är alltid en bra idé att se över inbrottsskydd för att skydda din fastighet eller lägenhet och det finns flera fördelar med att göra detta:

 1. Ökad säkerhet: Ett välutformat inbrottsskyddssystem kan hjälpa till att avskräcka tjuvar från att försöka bryta sig in i ditt hem eller din fastighet. Det kan också hjälpa till att identifiera och fånga tjuvarna om ett inbrott ändå sker.
 2. Minskad oro: Att veta att din fastighet är väl skyddad kan ge dig en känsla av trygghet och minska oron för att något ska hända.
 3. Minskade försäkringskostnader: Många försäkringsbolag erbjuder rabatterade priser för fastigheter med inbrottsskydd eftersom risken för inbrott minskar.
 4. Skydd mot andra hot: Inbrottsskyddssystem kan också skydda mot andra hot som brand, gasläckor eller vattenskador genom att övervaka miljön och sända varningar vid behov.
 5. Smart hem-teknik: Med dagens smarta hem-teknik kan du övervaka och styra ditt inbrottsskyddssystem från din smartphone eller dator. Detta ger dig möjlighet att kontrollera din fastighet från var som helst i världen och ge dig ökad kontroll och säkerhet.Sammanfattningsvis kan inbrottsskydd bidra till att skapa en säkrare och tryggare miljö för dig och din familj eller företag, minska oro och kostnader samt erbjuda en rad smarta tekniska funktioner för att styra och övervaka ditt hem eller din fastighet.

C-Profil, brytskydd

C-profil inbrottsskydd för dörrar (och vissa fönster)

Att montera c-profil brytskydd som inbrottsskydd på dörrar kan ge flera fördelar, inklusive:

Ökad säkerhet: Ett c-profil brytskydd kan hindra inbrottstjuvar från att bryta upp dörren. Brytskyddet gör det svårare att få grepp om dörrkarmen eller låset och därmed förhindrar det effektivt att dörren kan brytas upp.

Trygghet: En ökad säkerhet kan ge en ökad trygghet för de som befinner sig i byggnaden. Det kan bidra till att öka känslan av trygghet och minska risken för stölder eller andra oönskade händelser.

Kostnadseffektivt: Att installera ett c-profil brytskydd på dörrar kan vara en kostnadseffektiv lösning. Det kan minska risken för inbrott och därmed minska behovet av att ersätta stulna eller skadade föremål.

Snabb installation: Jourcenter i Sverige AB kan installera c-profil brytskydd på dörrar snabbt och enkelt. Detta kan minimera störningar i verksamheten och minska den tid det tar att implementera en säkerhetslösning.

Anpassningsbarhet: C-profil brytskydd finns i olika storlekar och modeller, vilket gör att de kan anpassas till olika dörrtyper och behov. Detta gör att lösningen kan anpassas till specifika behov och önskemål.

Sammanfattningsvis kan installationen av inbrottsskydd som c-profil brytskydd på dörrar av Jourcenter i Sverige AB ge ökad säkerhet, trygghet, kostnadseffektivitet, snabb installation och anpassningsbarhet.

En C-prifil ger ett gott extra skydd mot inbrott. Vi installerar inbrottsskydd i Göteborg och kringområden.

Vredkåpa

Vredkåpa för dörr med brevinkast (brevlåda)

En vredkåpa för dörrvred är ett tillbehör för inbrottskydd av  dörrvred som används för att skydda ditt vred på din dörr. Den täcker vanligtvis vredet och hjälper till att ge en mer estetiskt tilltalande och funktionell design.

Vredkåpan skyddar inte bara vredet från otillbörlig öppning utan skyddar även vredet från smuts, damm och andra föroreningar som kan minska dess livslängd.

Fördelarna med en vredkåpa för dörrvred inkluderar:

 1. Ökad säkerhet: Vredkåpan ger ett gott inbrottsskydd mot verktyg som kan användas genom brevinkastet, en allt vanligare inbrottsmetod som i omgångar är vanligt, vilken möjliggör att öppna och stänga dörren genom brevinkastet.
 2. Skyddar vredet: Vredkåpan skyddar vredet från smuts, damm och andra föroreningar som kan skada eller minska livslängden på dörrvredet.
 3. Estetiskt tilltalande: Vredkåpan ger en mer estetiskt tilltalande design och kan bidra till att förbättra utseendet på dörren och rummet.
 4. Anpassningsbarhet: Vredkåpor finns i olika stilar och material, så de kan anpassas efter dörrens och rummets stil och inredning.

Sammanfattningsvis kan en vredkåpa för dörrvred förbättra säkerheten och utseendet på dörren samtidigt som den skyddar vredet.

Komplettera din lägenhetsdörr med en vredkåpa för ökat skydd mot inbrott

Fönstergaller

Anpassningsbara fönstergaller, för fönster och glaspartier

Fönstergaller är säkerhetsanordningar som installeras på fönster för att förhindra obehörig åtkomst till en byggnad eller lägenhet. Här är några fördelar med fönstergaller:

 1. Säkerhet: Fönstergaller är avsedda att hindra obehöriga från att ta sig in genom fönstren, vilket gör dem till ett viktigt skydd för både människor och egendom. De kan vara särskilt användbara i områden med hög brottslighet.
 2. Skräddarsydda: Fönstergaller kan tillverkas och anpassas för att passa olika typer av fönster och dörrar, vilket gör dem mycket mångsidiga. De kan också anpassas efter olika inredningsstilar och färgscheman för att se attraktiva ut.
 3. Låg kostnad: Fönstergaller är en relativt billig säkerhetsåtgärd jämfört med andra alternativ, till exempel larm eller övervakningssystem.
 4. Lågt underhåll: Fönstergaller kräver vanligtvis lite underhåll och kan enkelt rengöras med en trasa eller svamp och lite tvålvatten.
 5. Ventilation: Vissa fönstergaller har öppningar som möjliggör ventilation medan de fortfarande ger säkerhet. Detta kan vara särskilt användbart under varma dagar när du vill ha fönstren öppna men fortfarande vill ha säkerhet.

Sammanfattningsvis kan fönstergaller vara en effektiv och kostnadseffektiv säkerhetsåtgärd som ger skydd mot inbrott och obehörig åtkomst samtidigt som de kan anpassas till olika inredningsstilar och kräver lite underhåll.

Kontakta oss gärna på [email protected] eller ring 0761 751000 om du vill veta mer om inbrottsskydd och fönstergaller för just dina behov.

Fönstergaller i Göteborg. Vi monterar förstergaller som är byggda för just dina föster - med din egna design.

Skyddsklasser inbrottsskydd

Förklaring av skyddsklasser enligt SSF200

SSF200 är en svensk standard som används för att klassificera inbrottsskydd för byggnader och dess olika delar, såsom dörrar, fönster, väggar och tak. Standarden delar in skyddsnivåerna i sex olika klasser, som beskrivs nedan:
 

 • Skyddsklass 1: Denna klass representerar den lägsta skyddsnivån och är avsedd för situationer där risken för inbrott är låg. Exempel på platser där skyddsklass 1 kan användas är kontor och andra byggnader som har låga krav på säkerhet.
 • Skyddsklass 2: Denna klass representerar en något högre skyddsnivå än skyddsklass 1 och kan användas i platser där risken för inbrott är något högre, exempelvis butiker och mindre företag.
 • Skyddsklass 3: Denna klass representerar en högre skyddsnivå än skyddsklass 2 och används för att skydda högre värden, exempelvis banker, juvelerare och vissa datacenter.
 • Skyddsklass 4: Denna klass representerar en högre skyddsnivå än skyddsklass 3 och används för att skydda ännu högre värden, exempelvis guldtillverkare, vapenhandlare och kassavalv.
 • Skyddsklass 5: Denna klass representerar en mycket hög skyddsnivå och används för att skydda mycket höga värden, exempelvis mynt- och sedeltryckerier, försvarsanläggningar och laboratorier där farliga ämnen hanteras.
 • Skyddsklass 6: Denna klass representerar den högsta skyddsnivån och används för att skydda extrema värden, exempelvis kärnkraftsanläggningar, högsäkerhetsfängelser och militära anläggningar.
 •  

  Notera att dessa klasser kan variera beroende på tillämpningen och behovet av säkerhet, och att det kan finnas olika standarder och klassificeringssystem i andra länder.

  Kontakta oss gärna på [email protected] eller ring 0761 751000 om du vill veta mer om inbrottsskydd för just dina behov.

Hem och privatservice

Låsöppning
Installation och byten av lås
Inbrottssäkring samt reparation 

LÄS MER

Företagsservice

Låsbyten
Installation av utrymningsvägar
Installation av dörrautomatiker

LÄS MER

Fordonsservice

Låsöppning
Starthjälp
Bilbärgning 

LÄS MER

Behöver jag en låssmed?

Utelåst?
Haft Inbrott?
Tappat dina nycklar?

Risken är stor att du behöver hjälp av en låssmed. 

 

Haft Inbrott

Information

Haft inbrott och behöver laga dörr eller lås? Vi hjälper dig att låsa till över natt eller helg till dess att du kan få bytt eller lagat din dörr av en snickare. Vi kan säkra dörrar, krossade fönster, trasiga väggar mm.

Utelåst

Information

Hur många lås du har på dörren påverkar arbetets omfattning. Har du bara ett lås och en brevlåda på dörren som vi kan öppna igenom så kan man slippa köpa nya lås. I andra fall kommer låsen förstöras när vi öppnar dem och låsen måste ersättas.

Skadegörelse

Information

Har någon dörr eller lås skadats av vandaler? Låser dörren inte längre eller går den inte att öppna eller stänga? Har någon stoppat lim eller trä i ditt lås? Månda gånger kan vi rädda dina lås, och laga funktionen på dina dörrar. Ring oss innan du köper nytt.

Vid akuta ärenden är vår Låsjour på plats inom ca 30 minuter.
Dygnet runt i hela Göteborg!

 

Ring vår låssmed jour Göteborg

dygnet runt! 0761-751000

Jourcenter Låsöppning och låsjour Göteborg

Vi har alltid en tillgänglig låssmed, redo att hjälpa er med allehanda låsproblem. Utelåst? Inbrott? Inlåst?

Vi täcker samtliga stadsdelar i Göteborg:  Landala, Haga, Kungsladugård, Majorna, Masthugget, Olivedal, Sanna, Stigberget, Änggården, Linné, Hisingen, Backa, Brunnsbo, Kärra, Rödbo, Skogome, Skälltorp, Säve, Tuve, Arendal, Björlanda, Hjuvik, Jättesten, Lorensberg, Stampen, Vasastaden, Lundby, Eriksberg, Kvillebäcken, Kyrkbyn, Kärrdalen, Lindholmen, Rambergsstaden, Slättadamm, Annedal, Länsmansgården, Nolered, Biskopsgården, Svartedalen, Västra Göteborg, Bratthammar, Fiskebäck, Grevegården, Grimmered, Guldringen, Hagen, Kannebäck, Långedrag, Näset, Skattegården, Södra Skärgården, Ängås, Önnered, Örgryte, Härlanda, Bagaregården, Björkekärr, Härlanda, Kallebäck, Kålltorp, Kärralund, Lunden, Olskroken, Redbergslid, Skår, Torpa, Överås, Gamlestaden, Kortedala, Utby, Bergsjön, Angered, Angereds Centrum, Agnesberg, Bergum, Eriksbo, Gårdstensberget, Gunnilse, Hammarkullen, Hjällbo, Linnarhult, Lövgärdet, Rannebergen. Askim, Billdal, Flatås, Frölunda Torg, Hovås, Högsbo, Högsbohöjd, Högsbotorp, Järnbrott, Kaverös, Ruddalen, Tofta, Centrum, Guldheden, Heden, Inom Vallgraven, Johanneberg, Krokslätt,

Låssmed Jour Göteborg – Jourcenter Låsservice

Traditionella låssmeder och den bästa lösningen när du behöver akut hjälp. Vi tillhandahåller alla traditionella tjänster såsom låsbyten, låsöppningar, inbrottsskador, kodlås m.m. men vi är ocksåpå plats akut, på endast några få minuter när du behöver hjälp med dina lås omgående! Vi vet att våra kunder inte alltid kan vänta och erbjuder därför omedelbar assistans. När det kniper kan du räkna med Jourcenters skickliga och erfarna låssmeder.

Naturligtvis är även du som bor i närområden till Göteborg välkommen att ringa vår låssmed jour.

Låsjour dygnet runt 24h alla dagar i centrala Göteborg, Hisingen, Partille, Mölndal, Mölnlycke, Surte, Bohus, Kungälv, Lerum, Floda Kungsbacka, Särö, Hovås, Askim, Billdal, Torslanda. Är du utelåst, tappat nycklar, haft inbrott eller kanske du inte kan låsa till din lokal eller hem så är det oss du ringer. Hjälp med lås, hjälp att öppna dörr ring vår Låssmed Göteborg jour, låsjour i Göteborg.

Vid akuta ärenden är vår Låsjour på plats inom ca 30 minuter.
Dygnet runt i hela Göteborg!

 

Ring vår låssmed jour Göteborg

dygnet runt! 0761-751000

Tillgängliga dygnet runt

Du behöver aldrig skämmas för att ringa oss oavsett tid på dygnet, vi svarar i tel både kvällar, nätter och helger

Nöjd kund garanti

Det är  viktigt för oss att du som kund känner dig nöjd och trygg. Därför säkerställer vi alltid att du är nöjd

Fri konsultation

Ring oss gärna och fråga innan du beställer, kanske kan vi hjälpa dig via telefon

Hem, Företag, Bil,
Vi löser ditt låsproblem.

Service i ditt närområde

Contact

huvudKontor

Stora Arödsgatan 30
Göteborg

Ring oss

0761 751000

Maila oss