Låsjour Västra Sverige

Låsjour Göteborg, Västkusten, Västra Götaland och Halland.

Låsöppningar, reparationer, billåsöppning. Dygnet runt| Öppet 24H.

24/7 jour

SNABB LÅSJOUR VÄSTRA SVERIGE

Jourcenter är alltid redo att rycka ut till dig i Västra Sverige. En händelse som kräver låssmed med Jour är i de flesta fall en oväntad ovälkommen överraskning. Du är inte den enda som tappat nycklarna, haft inbrott eller en brutit av nyckel i låset. När du har oväntade problem och är i ett akut läge gör du klokt i att kontakta oss på Jourcenter direkt. Vi har låssmeder i jour dygnet runt, alla dagar i veckan. Du kan kontakta vår låssmedsjour på 0761-751000

Våra skickliga låssmeder står alltid till tjänst när du är i knipa och  ger dig effektiv, trygg och snabb service. Vår jour hjälper dig med:

 • Låsöppning
 • Låsinstallation
 • Billås öppning
 • Inbrottsskador
 • Säkerhets besiktningar
 • Säkerhets rådgivning
 • Låsreparationer
 • Yale Doorman installation
 • Reparation av kassaskåp
 • Öppning av värdeskåp
 • Borrning av bankfack
 • Lagning av nödutgångar
 • Skjutdörrsautomatiker
 • Dörrautomatiker
 • Dörrstängare
 • Dörr reparationer
 • Handtag, trycken och draghandtag
 • Kopiering av nycklar

Vi vet att det inte alltid går att vänta och erbjuder omedelbar assistans.

Tack vare yrkeskunnandet hos våra låssmeder kan du vara säker på att arbetet blir ordentligt utförda. Jourcenter arbetar endast med  kända leverantörer och godkända produkter. Vi kan stå till tjänst oavsett vilka lås du har. Vi är bara ett samtal bort och snabbt på plats för hjälp.

Du kan även anlita oss gällande förebyggande åtgärder och långsiktigt säkerhetsarbete. Kontakta oss så berättar vi mer.

I akuta lägen är våra låsjour redo att snabbt hjälpa dig i Västra Sverige. Vi arbetar exempelvis i Västra Götaland och Halland. Städer och orter är tex Göteborg, Hisingen, Partille, Mölndal, Kungälv och Kungsbacka. Kontakta oss direkt!

UTELÅST? VÅR LÅSJOUR ÄR SNABBT PÅ PLATS

 • Inga nycklar till villan, lägenheten eller företaget. Borttappade eller kvarglömda ?
 • Nyckeln går att vrida om – men låset öppnar inte – och du kommer inte in.
 • Nyckeln går inte att vrida alls eller fastnar på vägen – något är fel inuti.
 • Yale Doorman öppnar inte trots rätt kod.
 • Yale doorman helt död – kan vara batterifel, eller större problem.
 • Det går inte att få upp bildörren, bilnyckeln har gått av eller ligger i bilen.

En känsla av obehag och otrygghet kan lätt infinna sig när olyckan är framme. Det är lätt att man blir stressad i situationer som dessa, ibland räcker det att ringa låssmeden och veta att man har hjälp – för att stressen ska släppa och man själv kan tänka klart, och många gånger även lösa situationen. Hos oss finns alltid duktiga låssmeder tillgängliga, som snabbt svarar på ditt samtal och är på plats och löser problemet. Till oss kan du vända dig som privatperson, som företagare såväl som bostadsrättsförening eller fastighetsförvaltare.

LÅSSMED I VÄSTRA SVERIGE MED LÅSJOUR DYGNET RUNT

Söker du du en låssmed i Västra Sverige? Hos Jourcenter finns det alltid en ledig låssmed i jour. Har du tappat nycklar, blivit utelåst eller drabbats av inbrott? Vårt uppdrag är att hjälpa privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag med allt som berör lås, larm, passagesystem, säkerhetsdörrar, galler och inbrottsskydd. Vi erbjuder service och installation av alla sorters lås. Ring 0761-751000

Att tappa bort sina nycklar, drabbas av inbrott eller ha en  dörr som gått i baklås kan kännas som en mardröm. Ring vår låssmed direkt för låsjour och låsservice dygnet runt, alla dagar i veckan, året runt. I akuta lägen är våra låssmeder redo att snabbt hjälpa dig i Göteborg med omnejd. Vi arbetar exempelvis på Hisingen, i Partille, Mölndal, Kungälv och Kungsbacka. Kontakta oss direkt!

Låssmed_i_Göteborg_Låsjour_Göteborg_Jour_låsservice

LÅSJOUR DYGNET RUNT

0761-751000

Låssmed elektriker bärgare spolbil västra götaland

News

Artiklar

VAKA Passagesystem

VAKA Passagesystem

Är ni i behov av ett passagesystem? VAKA® är mer än bara ett passersystem - det är en komplett lösning för att säkra och effektivisera hanteringen av din fastighet. Oavsett om det är ett flerbostadshus, kontor, handel, industri eller offentliga lokaler, erbjuder VAKA®...

Yale YFM Brandklassat skåp

Yale YFM Brandklassat skåp

Har du ett Yale YFM och det inte längre går att slå in alla siffror? Eller kanske vill inte displayen funka alls? Då kan du vara lugn - vi har öppnat flera sådana skåp - då det inte är ovanligt att knappsatsen på dessa skåp slutar att fungera, du är inte ensao om att...

Är ditt hem säkert?

Är ditt hem säkert?

Har ni flyttat till ett hus eller lägenhet? Av erferenhet vet vi att lås och låstillbehör många gånger är felaktigt installerade eller att materialet i lås installationen inte håller rätt klassning. Egna lösningar på låsningar är oftast inte att rekomendera. Det gör...

Utelåst Göteborg, Låssmed i Göteborg med Jour

UTELÅST PÅ VÄSTKUSTEN ?

Har du råkat bli utelåst och är i akut behov av att komma i kontakt med de i särklass bästa låssmeder Västkusten har att erbjuda? Vi är pålitliga och har arbetat med låsjour i många år och kommer snabbt till undsättning för att hjälpa dig med dörröppning.

Låssmed jour Göteborg spolbil Göteborg Elektriker Göteborg Eljour

LÅSJOUR VÄSTRA SVERIGE

Är det sent på natten och du behöver en låssmed?
Jourcenter är alltid öppet.
Vi erbjuder service såsom låsöppning och låsbyten – men äve reparation vid inbrott mm.
Ring oss på 0761-751000 för snabb hjälp!

Byta lås Göteborg Låssmed låsbyte Göteborg

LÅSBYTE – BYTA LÅS

Har någon obehörig tillgång till din nyckel? Har du tappat bort en nyckel? Oavsett varför du inte  känner dig trygg så kan vi hjälpa dig med låsbyte. Behöver du byta lås? Kolla gärna med ditt försäkringsbolag – men hellre byta för att vara säker än att kanske bli av med saker. Ring oss för hjälp med låsbyte!

Låssmed_i_Göteborg_Låsjour_Göteborg_Jour_låsservice

LÅSSMED MED LÅSJOUR DYGNET RUNT

Dygnet runt finns en låssmed tillgänglig för dig och dina behov. Vi har erfaren låssmed med lång erfarenhet i Västra Götaland och Halland som jobbar med privatpersoner, företag och kommuner.  Vi levererar alltid kvalitet, god service och passande lösningar för varje specifikt behov. Hur kan vi stå till tjänst för dig ?

Ring oss på 0761-751000 för snabb hjälp!

Inbrottsreparation Göteborg, Jour Låssmed i Göteborg

INBROTTSREPARATION AV DÖRR OCH LÅS

Har du haft inbrott? Går din dörr inte längre att låsa eller stänga? Jourcenter utför inbrottsreparationer dygnet runt.

Vi hjälper dig säkra dörr och lås och för att senare kunna reparera och installera ett nytt lås.  Vi kan utföra arbeten gällande försäkringsärenden i samtliga försäkringsbolag.

MER OM JOURCENTER AB – LÅSJOUR I VÄSTRA SVERIGE

Våra professionella låstekniker identifierar enkelt alla säkerhetsbrister och hittar den bästa lösningen för dig, oavsett vilket låssystem du har nu eller önskar i framtiden. Enkla åtgärder kan minska inbrottsrisken drastiskt. Vi berättar gärna mer om hur just ditt hus eller din lägenhet kan bli säkrare.

Dina behov, önskemål och din trygghet är alltid i centrum hos oss, du får personlig hjälp till en rimlig kostnad. Jourcenter samverkar med både polis och försäkringsbolag och arbetar med godkända produkter från ledande leverantörer inom lås- och säkerhetsbranschen. Vi utför små arbeten och stora projekt – vi har all kompetens som behövs tillsammans med våra sammarbetspartners.

 • Samverkan med polis & försäkringsbolag
 • Vi monterar godkända kvalitetsprodukter
 • Rimliga kostnadsförslag
 • Vi är försäkrade mot skador

Glöm inte att regelbundet besikta och kontrollera säkerheten i din fastighet. Vilka brister finns i säkerheten? Vilka förbättringar eller kompletteringar kan öka säkerheten? Vi hjälper dig!

Välkommen att kontakta vår låsjour i Västra Sverige på tel 0761-751000 med frågor kring lås och säkerhet.

ÄR DU I VÄSTRA SVERIGE OCH BEHÖVER LÅSSMED?

Vår låssmed i Göteborg har låsjour dygnet runt och ser till att du kan få en låssmed när som helst. Vår låssmed är en erfaren låstekniker och kan öppna, installera, reparera och byta lås.

Om du bor eller befinner dig i Göteborg och söker låssmed är du välkommen att
kontakta vår låssmed i Göteborg på tel 0761-751000.

JOURCENTER LÅSSMED I VÄSTRA SVERIGE

Kontor dagtid Aröds Industriväg 60
Öppettider kontor

JOUR 0761-751000

Våra övriga tjänster

Bilbärgning, Bärgare

BILBÄRGNING

Bärgning, starthjälp, feltankning, låsöppning, billås, bilöppning, fordonsflytt, fordonstransport, skrotbil, filminspelning – vi är alltid redo att hjälpa dig. Vardag eller helgdag, i regn eller solsken – så ställer vi alltid upp. Bärgningsbilarna klarar lsatbilar, motorcyklar, husvagnar och personbilar.

För bilbärgning kan du ringa oss på 0761-751000.

Låssmed jour Göteborg spolbil Göteborg Elektriker Göteborg Eljour

SPOLBIL

Vår spolbil i har jour dygnet runt för avlopps stopp och översvämningar och ser till att du kan få en spolbil när som helst. Vår Spolbil har högtryckaggregat, verktyg för mekanisk rensning, pumpar och sugar. 

Om du har stopp i avloppet är du välkommen att ringa oss på 0761-751000 för snabb hjälp!

Elektriker eljour jourhavande elektriker

ELEKTRIKER

Vår elektriker har jour dygnet runt för dig som har problem med elen. Är ström borta helt eller delvis?, lyser lamporna svagt? – då saknar du troligen ström på en fas.

Om du har problem med el och söker en jour elektriker med eljour dygnet runt så kan du kontakta Jourcenter i Sverige på tel 0761-751000.

JOUR DYGNET RUNT

Måndag                                 Dygnet runt

Tisdag                                    Dygnet runt

Onsdag                                  Dygnet runt

Torsdag                                 Dygnet runt

Fredag                                   Dygnet runt

Lördag                                   Dygnet runt

Söndag                                  Dygnet runt

Låssmed jour Göteborg spolbil Göteborg Elektriker Göteborg Eljour

SKICKA MEDDELANDE

Hem och privatservice

Låssmed i Göteborg samt spolbil och eljour privatpersoner. För dig som bor i villa, lägenher eller bostadsrättsförening i Västra Götaland, Halland eller Stockholm med omnejd.

Företagsservice

Låssmed, elektriker och  rörmokare för jour hos föreningar, företag och industrier längs  Västkusten, i Västra Götaland och  Halland  samt i Västerås och Stockholm med omnejd.

Fordonsservice

Vi utför låsjobb på fordon. Vår låssmed i Göteborg kan även utföra låsöppning av  personbil och lastbil. Om du exempelvist låst in nycklar i din bil. Ring och fråga om just din bil.

Tillgängliga dygnet runt

Vi erbjuder jour låssmed och rörmokare dygnet runt alla dagar längs Västkusten, i Göteborg och Stockholm med omnejd.

Nöjd kund garanti

Vi arbetar med förhoppningen att alla kunder ska bli riktigt nöjda med vårt arbete. Bra service är inte gratis.

Fri konsultation

Ring oss gärna och fråga innan du beställer, kanske kan vi hjälpa dig via telefon

Villa, lägenhet, lokal

Våra låssmed i Västra Sverige kommer dit du är.

Vi täcker hela Västkusten, Västra Götaland, Halland, Göteborg, Kungälv, Kungsbacka, Stockholm, Västerås med kringliggande orter.

Contact

HUVUDKONTOR

Stora Arödsgatan 30
GÖTEBORG

JOURCENTER
I SVERIGE AB
Org:559389-5781

* ANGÅENDE GDPR
Jourcenter delar- eller säljer aldrig kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på uppdragets art. Meddela om du önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar utskick från Jourcenter.