24/7  Starthjälp jour  Göteborg

Starthjälp i ditt närområde

Starthjälp

Vilka är vi?

En jourservice med komplett service

Starthjälp, feltankning, soppatorsk, billås, bilöppning, , laging av punktering, byte av lampor, bärgning
– vi är alltid redo att hjälpa dig. Vardag eller helgdag, i regn eller solsken – vi ställer alltid upp.

Behöver du hjälp – ring 0761 751000

Vad kan vi göra?

Starthjälp – Vi får snart igång din bil

Att bilen inte startar kan bero på olika anledningar. Vi på Jourcenter har erfarenhet av att få igång de flesta bilar. Felen är ofta mindre, men kan kräva kunskap för att lösa. Våra erfarna bärgare och jourtekniker löser det oftast på plats, annars kan vi transportera eller bärga ditt fordon till närmaste verkstad. Starthjälp för bil behövs ibland. Bil är ett utmärkt färdmedel när den fungerar – till och från jobbet, till en fritidsaktivitet, till affären, på semester. Det viktiga är att du bestämmer själv när du ska åka. Det är extra jobbigt när bilen inte startar, och oftast sker det vid fel tidpunkt.

Behöver du hjälp – ring 0761 751000

bilbärgning_göteborg_Starthjälp

Hjälp att starta din bil

Enklast är att ringa oss på Jourcenter dygnet runt på 0761-751000. Våra fordon har utrustning för att starta ditt fordon, oavsett om det är starthjälp av en motorcykel, personbil, lastbil, buss, grävmaskin eller entreprenadmaskin. Vi kan till och med hjälpa till att starta din båt om den ligger så till att vi kan komma med bil till dess närhet. Om det mot förmodan inte att få igång bilen med hjälp av starthjälp, har vi bärgare som tar bilen till närmast lämpliga verkstad.

Hem och privatservice

Bärgning vid olycka  eller skada
Låst in nycklar i bil/fordon 
Tankat fel bränsle i din bil? 

LÄS MER

Företagsservice

Bärgning av lastbil eller truck
Transport av truck eller fordon
Hjälp vid feltankning

LÄS MER

Fordonsservice

Låsöppning
Starthjälp
Bilbärgning 

LÄS MER

Behöver jag starthjälp?

Tänds inte instrumenteringen när du vrider på nyckeln?
Går det inte låsa upp med fjärrkontrollen?
Tickar det bara när du försöker starta bilen?
-då kan vi hjälpa dig med starthjälp

Lyckats låsa in nycklarna i bilen?
Tankat bilen fel med bensin eller diesel?
Fått punktering eller slut på bränsle?
-ring så hjälper vi dig 

 

 

Bilen startar inte

Information

Troligen är ditt batteri urladdat, vi kan hjälpa dig med en startbooster att komma igång, så att du kan köra bilen en sträcka och på så sätt låta bilen ladda sig själv.

Nycklarna i tändningen

Information

Sitter nycklarna kvar i tändningen och du är utelåst? Då behöver du hjälp att komma in i bilen om du inte har tillgång till bilens extranyckel. Att komma in i en låst bil går tex att göra genom att dyrka bilens lås.

Fått punktering

Information

Har du ett däck som saknar luft? Då bör du inte köra vidare – då stora följdskador kan uppstå. Dessutom är en bil med lågt däcktryck svårmanövrerad och trafikfarlig. Ring oss för omedelbar hjälp!

Varför startar inte bilen ?

För att starta en motor krävs bränsle, luft och hög temperatur. Systemet som kopplar ihop delarna kan ha olika fel. Har vi tur kan vi lösa problemet på plats. Här är några vanliga orsaker:

  • Alla lampor lyser
    Att en lampa lyser eller inga lampor lyser kan vara ett tecken på problem. Om inga lampor lyser behöver du sannolikt hjälp med att transportera och/eller reparera ditt fordon.
  • Batteriet är urddat
    Ett vanligt fel är att batteriet som hjälper startmotorn är urladdat. Att batteriet fungerar som det ska är det första vi tittar på. Om batteriet är orsaken kan vi starta bilen på plats. Är batteriet trasigt får du åka raka vägen och köpa ett nytt bilbatteri. Har det blivit urladdat av att lamporna stått på laddas batteriet när du kör vidare.
  • Kallt utomhus
    Batteriet kan ibland protestera när det är kallt utomhus. Dock det det även uppstå problem med att starta bilen även när det är varmt ute, den har stått parkerad i värme eller när den redan är varm.

Bilen startar inte – starthjälp i Göteborg

Vi har alltid en tillgänglig jourtekniker, redo att hjälpa er med starthjälp och allehanda bilproblem.

Är bilbatteriet dött ? Har du fått punktering? Bensinstopp eller Soppatorsk? Har bilen stannat ?

Ring vår jourservice dygnet runt! 0761-751000

Vi täcker samtliga stadsdelar i Göteborg:  Landala, Haga, Kungsladugård, Majorna, Masthugget, Olivedal, Sanna, Stigberget, Änggården, Linné, Hisingen, Backa, Brunnsbo, Kärra, Rödbo, Skogome, Skälltorp, Säve, Tuve, Arendal, Björlanda, Hjuvik, Jättesten, Lorensberg, Stampen, Vasastaden, Lundby, Eriksberg, Kvillebäcken, Kyrkbyn, Kärrdalen, Lindholmen, Rambergsstaden, Slättadamm, Annedal, Länsmansgården, Nolered, Biskopsgården, Svartedalen, Västra Göteborg, Bratthammar, Fiskebäck, Grevegården, Grimmered, Guldringen, Hagen, Kannebäck, Långedrag, Näset, Skattegården, Södra Skärgården, Ängås, Önnered, Örgryte, Härlanda, Bagaregården, Björkekärr, Härlanda, Kallebäck, Kålltorp, Kärralund, Lunden, Olskroken, Redbergslid, Skår, Torpa, Överås, Gamlestaden, Kortedala, Utby, Bergsjön, Angered, Angereds Centrum, Agnesberg, Bergum, Eriksbo, Gårdstensberget, Gunnilse, Hammarkullen, Hjällbo, Linnarhult, Lövgärdet, Rannebergen. Askim, Billdal, Flatås, Frölunda Torg, Hovås, Högsbo, Högsbohöjd, Högsbotorp, Järnbrott, Kaverös, Ruddalen, Tofta, Centrum, Guldheden, Heden, Inom Vallgraven, Johanneberg, Krokslätt,

Starthjälp Göteborg – Jourcenter Bärgning och starthjälp

Traditionell bilbärgning och den bästa lösningen när du behöver akut hjälp:
Vi tillhandahåller alla traditionella tjänster såsom starthjälp, låsöppningar, bärgning, punktering m.m. men vi är också
på plats akut, på endast några få minuter när du behöver hjälp med din bil omgående! Vi vet att våra kunder inte
alltid kan vänta och erbjuder därför omedelbar assistans. När det kniper kan du räkna med Jourcenters skickliga
och erfarna bärgare.

Vid akuta ärenden är vår Bärgare på plats med starthjälp inom ca 30 minuter.
Dygnet runt i hela Göteborg!

Naturligtvis är även du som bor i närområden till Göteborg välkommen att ringa vår bilbärgning jour.

Bärgning dygnet runt 24h alla dagar i centrala Göteborg, Hisingen, Partille, Mölndal, Mölnlycke, Surte, Bohus, Kungälv, Lerum, Floda Kungsbacka, Särö, Hovås, Askim, Billdal, Torslanda. Står du längs vägen, krockat, haft inbrott eller fått punka på din bil och vill snabbt hem så är det oss du ringer. Hjälp med bilbärgning, starthjälp eller  låsöppning av din bil ring vår bilbärgning jour, bärgare i Göteborg.

Tillgängliga dygnet runt

Du behöver aldrig skämmas för att ringa oss oavsett tid på dygnet, vi svarar i tel både kvällar, nätter och helger

Nöjd kund garanti

Det är  viktigt för oss att du som kund känner dig nöjd och trygg. Därför säkerställer vi alltid att du är nöjd

Fri konsultation

Ring oss gärna och fråga innan du beställer, kanske kan vi hjälpa dig via telefon

”Trodde det skulle bli fruktansvärt dyrt när jag tankade bilen med diesel istället för bensin. Några timmar senare var jag på väg igen, och kostnaden var mycket lägre än några skräckexempel jag hört. ”

Mahmout

Kund

”låste in nycklarna när vi skulle med färjan till Danmark – vi hade tur och fick snabb hjälp och vår semester var räddad!”

 

Ann-Charlotte

Kund

Hem, Företag, Bil,
Vi löser ditt låsproblem.

Service i ditt närområde

Contact

HUVUDKONTOR

Stora Arödsgatan 30
GÖTEBORG

JOURCENTER
I SVERIGE AB
Org:559389-5781

* ANGÅENDE GDPR
Jourcenter delar- eller säljer aldrig kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på uppdragets art. Meddela om du önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar utskick från Jourcenter.