Öppna kassaskåp
Sverige 

Kassaskåpsöppning (vi utgår från Göteborg)

KASSASKÅP

Vilka är vi?

Vi servar ditt kassaskåp

Kassaskåp är ett säkert sätt att förvara viktiga dokument och värdeföremål. Men vad händer om du glömmer kombinationen eller nyckeln? Med vår professionella tjänst för öppning av kassaskåp, kan du vara säker på att dina viktiga föremål är i trygga händer. Våra erfarna tekniker använder avancerade verktyg och metoder för att snabbt och säkert öppna kassaskåpet utan skador. Vi erbjuder också byte av kombination och byte av lås för extra säkerhet.
Låt oss hjälpa dig att säkerställa tillgång till dina viktiga föremål och dokumentredan idag
.

Behöver du hjälp – ring 0761 751000

kan man Verkligen öppna kassaskåp?

Öppna kassaskåp när man tappat nyckeln

Det finns olika sätt att öppna ett kassaskåp utan nyckel, men det beror på vilken typ av lås det är och hur sofistikerat det är. En möjlig lösning är att anlita en låssmed som kan öppna kassaskåpet med specialverktyg. Ett annat alternativ är att försöka kombinera olika metoder för att öppna låset, som att använda en dyrk eller dyrkar. Det är viktigt att notera att det kan vara olagligt att öppna kassaskåp utan rätt tillåtelse och det kan också skada kassaskåpet att öppna kassaskåp med vinkelslip är inte alltid en god ide. Det är viktigt att notera att borrande för att öppna kassaskåp utan tillstånd från tillverkaren eller utan rätt kompetens och verktyg kan skada kassaskåpet och göra det svårt att öppna, det kan också vara illegalt. Det rekommenderas alltid att man kontaktar en auktoriserad serviceverkstad för att få hjälp med att öppna kassaskåp.

Behöver du hjälp – ring 0761 751000

glömt kod till kassaskåp?

Öppna kassaskåp utan kod

Det finns flera anledningar till varför du kan behöva hitta koden till ett kassaskåp: den säkra kombinationen kan ha gått förlorad eller glömd med tiden, kombinationen kan vara inlåst i kassaskåpet (det händer oftare än du tror) eller så kan ha köpt en fastighet där den tidigare ägaren helt enkelt lämnat ett kassaskåp bakom sig utan att ge dig kombinationen.

Vi får då och då samtal om där den nya bostadsägaren eller företagsägaren har upptäckt att ett värdeskåp i golvet eller väggen på fastigheten de precis har köpt, och de hade ingen aning om att det fanns där.

För att öppna kassaskåp utan kod leta först efter en nyckel – om skåpet även kan öppnas med en sådan. En låssmed kan ibland göra den nyckeln till dig så att du kan öppna kassaskåpet. Om det inte finns någon nyckel kan en låssmed hämta skåpets original kombination från tillverkaren. Eller så kan du få kassaskåpet professionellt borrat och reparerat så att kassaskåpet kan fortsätta att användas.

Behöver du hjälp – ring 0761 751000

News

Senaste Inläggen

Yale YFM Brandklassat skåp

Yale YFM Brandklassat skåp

Har du ett Yale YFM och det inte längre går att slå in alla siffror? Eller kanske vill inte displayen funka alls? Då kan du vara lugn - vi har öppnat flera sådana skåp - då det inte är ovanligt att knappsatsen på dessa skåp slutar att fungera, du är inte ensao om att...

Öppning av kassaskåp

Öppning av kassaskåp

Saknar ni koden till ett kassaskåp, värdesåp eller vapenskåp? Eller har ni en kod som inte fungerar? Vi vet att koder lätt kommer bort, eller att den som haft koden inte längre är tillgänglig. Ibland slutar även kassaskåp att fungera - och trots rätt kod kan man inte...

Hem och privatservice

Öppning och service av tex Dokumentskåp. Öppning av vapenskåp utan nyckel eller kod. Service och låsbyte på kassaskåp. Installation av vapenskåp ock värdeskåp. 

LÄS MER

Företagsservice

Service och öppning av valv och bankvalv.
Öppning av bankfack, värdeskåp. Service och installation av värdeförvaringsenheter.
Öppning av kassaskåp och bankomat skåp.

LÄS MER

Fordonsservice

Låsöppning och montering av  säkerhetsskåp avsedda för bilar och fordon. Byte av lås och knappsatser i klass SSF3492,  verktyggskåp för fordon. 

LÄS MER

Varför går mitt kassaskåp inte att öppna?

För att öppna kassaskåp krävs att alla steg i processen är korrekta. Minsta lilla avvikelse kan leda till att ditt kassaskåp inte går att öppna, varesig med nyckel eller kod. Har vi tur kan vi lösa problem med ditt kassaskåp på plats. Här är några vanliga orsaker till att kassaskåp inte fungerar:

 

 • Urladdade eller felaktiga batterier
  Innan du provar något, byt batterierna till märkesbatterier. Batterier som inte är av god kvalitet tappar ström mycket snabbare än batterier av god kvalitet.

  Det är viktigt att prova detta steg först, även om din knappsats på ditt kassaskåp piper och lyser som vanligt. Det kan finnas tillräckligt med ström i batterierna för att manövrera knappsatsen på ditt kassaskåp, men inte tillräckligt för att dra in bultverket helt.

 • Spärrläge eller tidsfördröjning
  Många kassaskåp går in i strafflåsningsläge om för många felaktiga koder skrivs in. Beroende på typ av knappsats avger den vanligtvis en snabb serie pip. Om detta händer, vänta 10 till 20 minuter och försök igen.

  Ditt kassaskåp kan också ha en tidsfördröjning. Om så är fallet måste du vänta på den angivna tidsfördröjningsperioden (vanligtvis 10 minuter) och ange din kod igen.
  .

 • Avaktiverad kod
  En annan möjlig anledning till att ditt kassaskåp inte öppnas är att din kod har inaktiverats. Låt någon annan prova sin kod för att se om deras fungerar.

   

 • Skadade kablar
  Som med alla elektroniska enheter kan kablar kopplas bort och/eller skadas. Ta bort knappsatsen och inspektera kablarna för att se om de har lossnat, är böjda eller skurna.

  Om allt är intakt, koppla bort sladden från knappsatsen och ta ur batterierna. Vänta minst 20 sekunder, sätt sedan tillbaka batterierna och anslut kablarna igen.

  Om kablarna är skadade eller avskurna måste du ringa en tekniker. Se till att berätta för dem vilken typ av knappsats du har installerat så att de kan ta med en när de kommer.

Öppna Kassaskåp i Göteborg

Våra tekniker utgår främst ifrån Göteborg, men kan även vara behjälpliga påmed öppning av kassaskåp i övriga sverige. Vi kan tex arrangera med öppning av kassaskåp i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, luleå, Umeå, Jönköping, Växjö. 

Ring vår jourservice dygnet runt! 0761-751000

Vi täcker samtliga stadsdelar i Göteborg:  Landala, Haga, Kungsladugård, Majorna, Masthugget, Olivedal, Sanna, Stigberget, Änggården, Linné, Hisingen, Backa, Brunnsbo, Kärra, Rödbo, Skogome, Skälltorp, Säve, Tuve, Arendal, Björlanda, Hjuvik, Jättesten, Lorensberg, Stampen, Vasastaden, Lundby, Eriksberg, Kvillebäcken, Kyrkbyn, Kärrdalen, Lindholmen, Rambergsstaden, Slättadamm, Annedal, Länsmansgården, Nolered, Biskopsgården, Svartedalen, Västra Göteborg, Bratthammar, Fiskebäck, Grevegården, Grimmered, Guldringen, Hagen, Kannebäck, Långedrag, Näset, Skattegården, Södra Skärgården, Ängås, Önnered, Örgryte, Härlanda, Bagaregården, Björkekärr, Härlanda, Kallebäck, Kålltorp, Kärralund, Lunden, Olskroken, Redbergslid, Skår, Torpa, Överås, Gamlestaden, Kortedala, Utby, Bergsjön, Angered, Angereds Centrum, Agnesberg, Bergum, Eriksbo, Gårdstensberget, Gunnilse, Hammarkullen, Hjällbo, Linnarhult, Lövgärdet, Rannebergen. Askim, Billdal, Flatås, Frölunda Torg, Hovås, Högsbo, Högsbohöjd, Högsbotorp, Järnbrott, Kaverös, Ruddalen, Tofta, Centrum, Guldheden, Heden, Inom Vallgraven, Johanneberg, Krokslätt,

Låssmed jour i Göteborg

Låssmed Göteborg – Jourcenter Låsservice

Traditionella låssmeder och den bästa lösningen när du behöver akut hjälp:
Vi tillhandahåller alla traditionella tjänster såsom låsbyten, låsöppningar, inbrottsskador, kodlås m.m. men vi är också
på plats akut, på endast några få minuter när du behöver hjälp med dina lås omgående! Vi vet att våra kunder inte
alltid kan vänta och erbjuder därför omedelbar assistans. När det kniper kan du räkna med Jourcenters skickliga
och erfarna låssmeder.

 

Vid akuta ärenden är vår låssmed på plats med hjälp inom ca 30 minuter.

Dygnet runt i hela Göteborg!
Ring 0761-751000

Naturligtvis är även du som bor i närområden till Göteborg välkommen att ringa vår låssmed jour.

Låssmed med jour dygnet runt 24h alla dagar i centrala Göteborg, Hisingen, Partille, Mölndal, Mölnlycke, Surte, Bohus, Kungälv, Lerum, Floda Kungsbacka, Särö, Hovås, Askim, Billdal, Torslanda. Är du utelåst, tappat nycklar, haft inbrott eller kanske du inte kan låsa till din lokal eller hem så är det oss du ringer. Hjälp med lås, hjälp att öppna dörr – ring vår Låssmed Göteborg jour, låsjour i Göteborg.

Tillgängliga dygnet runt

Du behöver aldrig skämmas för att ringa oss oavsett tid på dygnet, vi svarar i tel både kvällar, nätter och helger

Nöjd kund garanti

Det är  viktigt för oss att du som kund känner dig nöjd och trygg. Därför säkerställer vi alltid att du är nöjd

Fri konsultation

Ring oss gärna och fråga innan du beställer, kanske kan vi hjälpa dig via telefon

”Fick hjälp redan samma dag när nyckelskåpet som alla nycklar till bilarna förvaras i gick sönder och inte gick att öppna längre. Efter konstaterat fel i värdeskåpets låsmekanism, borrades skåpet upp, låset ersattes och en ny knappsats monterades och skåpet kunde fortsättas användas som vanligt med endast ett mindre avbrott i verksamheten.”

Bilfirman

Kund

”Tappade bort samtliga nycklar till mitt vapenskåp. Fick proffesionell hjälp att öppna skåpet och fick det gamla nyckellåset ersatt med ett nytt kodlås. Kan fortfarande avnända skåpet då hela proceduren gjorts av en certifierad tekniker som garanterar att skåpet inte tappar  sin klassning efter ingreppet”

Jägaren

Kund

Hem, Företag, Bil,
Vi löser ditt låsproblem.

Service i ditt närområde

Contact

HUVUDKONTOR

Stora Arödsgatan 30
GÖTEBORG

JOURCENTER
I SVERIGE AB
Org:559389-5781

* ANGÅENDE GDPR
Jourcenter delar- eller säljer aldrig kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på uppdragets art. Meddela om du önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar utskick från Jourcenter.