Låssmed i Kungsbacka

med jour

Låsjour i Kungsbacka, låssmed med jour, Billåsöppning, Dygnet runt.

Vi hanterar vanliga lås och elektroniska lås för kontor, industri och hem. Låsöppning och byte av lås. Vi är på plats inom 30-60 minuter | Öppet 24H.

24/7 jour

LÅSSMED I KUNGSBACKA MED LÅSJOUR DYGNET RUNT

Söker du du en låssmed i Kungsbacka? Hos Jourcenter finns det alltid en ledig låssmeder i jour. Har du tappat nycklar, blivit utelåst eller drabbats av inbrott? Vårt uppdrag är att hjälpa privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag med allt som berör lås, larm, passagesystem, säkerhetsdörrar, galler och inbrottsskydd. Vi erbjuder service och installation av alla sorters lås. Ring 0761-751000

Att tappa bort sina nycklar, drabbas av inbrott eller ha en  dörr som gått i baklås kan kännas som en mardröm. Ring vår låssmed direkt för låsjour och låsservice dygnet runt, alla dagar i veckan, året runt. I akuta lägen är våra låssmeder redo att snabbt hjälpa dig i Kungsbacka med omnejd. Vi arbetar exempelvis i Mölndal, Varberg, Frillesås och Falkenberg men även i Kungälv och Göteborg. Kontakta oss direkt!

Du kan vända dig till oss för

 • Låsöppning
 • Låsinstallation
 • Billås öppning
 • Inbrottsskador
 • Säkerhets besiktningar
 • Säkerhets rådgivning
 • Låsreparationer
 • Yale Doorman installation
Utelåst Göteborg, Låssmed i Göteborg med Jour

UTELÅST I KUNGSBACKA?

Har du råkat bli utelåst och är i akut behov av att komma i kontakt med den i särklass bästa låssmed Kungsbacka har att erbjuda? Vi är pålitliga och har arbetat med låsjour i många år och kommer snabbt till undsättning för att hjälpa dig med dörröppning.

Låssmed i Kungsbacka jour spolbil i Kungsbacka Elektriker Kungsbacka Eljour

LÅSJOUR KUNGSBACKA

Är det sent på natten och du behöver en låssmed?
Jourcenter är alltid öppet.
Vi erbjuder service såsom låsöppning och låsbyten – men äve reparation vid inbrott mm.
Ring oss på 0761-751000 för snabb hjälp!

Byta lås Göteborg Låssmed låsbyte Göteborg

LÅSBYTE – BYTA LÅS

Har någon obehörig tillgång till din nyckel? Har du tappat bort en nyckel? Oavsett varför du inte  känner dig trygg så kan vi hjälpa dig med låsbyte. Behöver du byta lås? Kolla gärna med ditt försäkringsbolag – men hellre byta för att vara säker än att kanske bli av med saker. Ring oss för hjälp med låsbyte!

Låssmed_i_Göteborg_Låsjour_Göteborg_Jour_låsservice

LÅSSMED MED JOUR DYGNET RUNT

Dygnet runt finns vår låssmed tillgänglig för dig och dina behov. Vi är en låssmed i Kungsbacka med lång erfarenhet och jobbar med privatpersoner, företag och kommuner.  Vi levererar alltid kvalitet, god service och passande lösningar för varje specifikt behov. Hur kan vi stå till tjänst för dig ?

Ring oss på 0761-751000 för snabb hjälp!

Inbrottsreparation Göteborg, Jour Låssmed i Göteborg

INBROTTSREPARATION AV DÖRR OCH LÅS

Har du haft inbrott? Går din dörr inte längre att låsa eller stänga? Jourcenter utför inbrottsreparationer dygnet runt.

Vi hjälper dig säkra dörr och lås och för att senare kunna reparera och installera ett nytt lås.  Vi kan utföra arbeten gällande försäkringsärenden i samtliga försäkringsbolag.

LÅSJOUR, NYINSTALLATION ELLER LÅSSERVICE – JOURCENTER LÅSSMED I KUNGSBACKA

Du kan lita på oss, vår låsjour med erfarna låsspecialister är garanterat snabbast på Västkusten, vår målsättning är att vara på plats inom 45 minuter. Vi utför låsbyten, låsmonteringar, reparation av inbrottsskador, låsöppningar, kodlås, billås, bilöppning mm.

Jourcenter låsjour är en professionell låssmed i Kungsbacka som är tillgänglig dygnet runt för att hjälpa till med alla typer av låsrelaterade problem i Kungsbacka, från låsöppning till installation och reparation av lås.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med olika typer av lås och dörrar, och vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder snabba och pålitliga lösningar. Vi förstår att att bli utelåst från ditt hem eller förlora nycklar kan vara en stressig och oroande situation, och vi gör allt vi kan för att snabbt lösa problemet och få dig tillbaka in i ditt hem eller fordon.

När det gäller låsöppning använder vi olika verktyg och tekniker beroende på typen av lås och situationen. Vår målsättning är alltid att öppna låset utan att skada dörren eller låset självt. Vi är stolta över vår höga kvalitet på arbetet och vår förmåga att hantera de mest komplicerade låsproblemen.

Vi strävar alltid efter att erbjuda utmärkt kundservice och rådgivning, så om du har frågor eller oroar dig över säkerheten i ditt hem, kan du alltid kontakta oss för rådgivning och för att diskutera de bästa lösningarna för din situation.

Vi på Jourcenter låsjour ser fram emot att hjälpa alla i Kungsbacka med sina låsbehov och låsproblem.

Kontakta oss gärna på [email protected] eller ring 0761 751000 om du vill veta mer om lås och låsjour för just dina behov.

Låssmed_Kungsbacka_Jour_Jourcenter_Kungsmässan_torget

Vi har 24h, dygnet runt service, låssmed i Kungsbacka

Kungsbacka är en stad i Hallands län i Sverige. Det är en kommun med cirka 85 000 invånare och är beläget mellan Göteborg och Halmstad. Staden har ett brett utbud av kulturella och historiska platser att besöka, samt en mängd olika sport- och fritidsaktiviteter.

Jourcenter i Sverige AB är ett företag som utför låsjour i Kungsbacka. Företaget är specialiserat på att hjälpa kunder som har problem med sina lås, oavsett om det handlar om inbrott, borttappade nycklar eller andra låsrelaterade problem. Jourcenter låssmed Kungsbacka erbjuder också installation av nya lås och säkerhetslösningar för hem, företag och offentliga platser.

Företaget har erfarna låstekniker som arbetar dygnet runt för att hjälpa kunderna. Jourcenter erbjuder också ett brett utbud av produkter från olika tillverkare för att kunna erbjuda kunderna den bästa lösningen för deras behov.

Om du bor i Kungsbacka och behöver låssmed för hjälp med ett låsproblem kan du kontakta Jourcenter i Sverige AB för att få snabb och pålitlig hjälp.

Kontakta gärna Jourcenter låssmed i Kungsbacka på [email protected] eller ring 0761 751000 om du vill veta mer om lås och låsjour för just dina behov.

MER OM JOURCENTER AB – DIN PERSONLIGA LÅSSMED I KUNGSBACKA

Våra professionella låstekniker identifierar enkelt alla säkerhetsbrister och hittar den bästa lösningen för dig, oavsett vilket låssystem du har nu eller önskar i framtiden. Enkla åtgärder kan minska inbrottsrisken drastiskt. Vi berättar gärna mer om hur just ditt hus eller din lägenhet kan bli säkrare.

Dina behov, önskemål och din trygghet är alltid i centrum hos oss, du får personlig hjälp till en rimlig kostnad. Jourcenter samverkar med både polis och försäkringsbolag och arbetar med godkända produkter från ledande leverantörer inom lås- och säkerhetsbranschen. Vi utför små arbeten och stora projekt – vi har all kompetens som behövs tillsammans med våra sammarbetspartners.

 • Samverkan med polis & försäkringsbolag
 • Vi monterar godkända kvalitetsprodukter
 • Rimliga kostnadsförslag
 • Vi är försäkrade mot skador

Glöm inte att regelbundet besikta och kontrollera säkerheten i din fastighet. Vilka brister finns i säkerheten? Vilka förbättringar eller kompletteringar kan öka säkerheten? Vi hjälper dig!

Välkommen att kontakta vår låssmed i Kungsbacka med frågor kring lås och säkerhet.

ÄR DU I KUNGSBACKA OCH BEHÖVER LÅSSMED?

Vår låssmed i Kungsbacka har låsjour dygnet runt och ser till att du kan få en låssmed när som helst. Vår låssmed är en erfaren låstekniker och kan öppna, installera, reparera och byta lås.

Om du bor eller befinner dig i Kungsbacka och söker låssmed är du välkommen att
kontakta vår låssmed i Kungsbacka på tel 0761-751000.

JOURCENTER LÅSSMED I KUNGSBACKA

Kontor dagtid Aröds Industriväg 60
Öppettider kontor

JOUR 0761-751000

Låssmed i Kungsbacka – Akut och jour

Vår låssmed täcker samtliga områden i Kungsbacka: Onsala · Billdal · Åsa · vallda · Fjärås · Sätinge · Hjälm · Frillesås · Förlanda · Gällinge · Hanhals · Idala · Landa · Släp · Tölö · Älvsåker · Ölmevalla · Kullavik · Buerås · Gundal · Högås · Kläppa · Röda Holme · Hagryd-Dala · Halla · Heberg · Hagen · Tjolöholm · Särö ·

Vi täcker även områden kring Kungsbacka som: Agnsjödal · Allarängen och Kärra · Asserdal · Axtorp · Bassås · Björsgård · Bröndome · Dotetorp · Fixhult · Fjälebo · Förlanda · Gamlegårds- och Hälledalsvägen · Gressela · Gräppås · Gällinge · Hanhals · Hjälmeskulla · Håfors · Håkulla · Högås och Sjötorp · Kyrkobyn · Lunna · Lunnaberg · Posta-Johans väg · Rygga · Rösan · Schweizerdalen · Sjöbo · Skår · Skår södra · Slätten · Snoggetorp · Staborg · Stallakärr · Stuv · Styrskulle · Sundstorp · Sätinge · Torkelstorp · Torpa-Dala · Välås · Ysbyhult · Älvsåker · Öjersbo · Marks kommun · Fotskäl · Hällingsjö · Lindome · Kållered

Våra övriga tjänster

Bilbärgning, Bärgare

BILBÄRGNING

Bärgning, starthjälp, feltankning, låsöppning, billås, bilöppning, fordonsflytt, fordonstransport, skrotbil, filminspelning – vi är alltid redo att hjälpa dig. Vardag eller helgdag, i regn eller solsken – så ställer vi alltid upp. Bärgningsbilarna klarar lsatbilar, motorcyklar, husvagnar och personbilar.

För bilbärgning kan du ringa oss på 0761-751000.

Låssmed jour Göteborg spolbil Göteborg Elektriker Göteborg Eljour

SPOLBIL

Vår spolbil i har jour dygnet runt för avlopps stopp och översvämningar och ser till att du kan få en spolbil när som helst. Vår Spolbil har högtryckaggregat, verktyg för mekanisk rensning, pumpar och sugar. 

Om du har stopp i avloppet är du välkommen att ringa oss på 0761-751000 för snabb hjälp!

Elektriker eljour jourhavande elektriker

ELEKTRIKER

Vår elektriker har jour dygnet runt för dig som har problem med elen. Är ström borta helt eller delvis?, lyser lamporna svagt? – då saknar du troligen ström på en fas.

Om du har problem med el och söker en jour elektriker med eljour dygnet runt så kan du kontakta Jourcenter i Sverige på tel 0761-751000.

JOUR DYGNET RUNT

Måndag                                 Dygnet runt

Tisdag                                    Dygnet runt

Onsdag                                  Dygnet runt

Torsdag                                 Dygnet runt

Fredag                                   Dygnet runt

Lördag                                   Dygnet runt

Söndag                                  Dygnet runt

Låssmed jour Göteborg spolbil Göteborg Elektriker Göteborg Eljour

SKICKA MEDDELANDE

FÖRETAGSTJÄNSTER OCH FORDONSSERVICE

Hem och privatservice

Låssmed i Kungsbacka samt spolbil och eljour privatpersoner. För dig som bor i villa, lägenheter eller bostadsrättsförening i Västra Götaland, Halland eller Stockholm med omnejd.

LÄS MER

Företagsservice

Låssmed, elektriker och  rörmokare för jour hos föreningar, företag och industrier längs  Västkusten, i Västra Götaland och  Halland  samt i Västerås och Stockholm med omnejd.

LÄS MER

Fordonsservice

Vi utför lås-jobb på fordon. Vår låssmed i Kungsbacka kan även utföra låsöppning av  personbil och lastbil. Om du exempelvis låst in nycklar i din bil. Ring och fråga om just din bil.

 LÄS MER

Tillgängliga dygnet runt

Vi erbjuder jour låssmed och rörmokare dygnet runt alla dagar längs Västkusten, i Kungsbacka och Stockholm med omnejd.

Nöjd kund garanti

Vi arbetar med förhoppningen att alla kunder ska bli riktigt nöjda med vårt arbete. Bra service är inte gratis.

Fri konsultation

Ring oss gärna och fråga innan du beställer, kanske kan vi hjälpa dig via telefon

Villa, lägenhet, lokal

Vår låssmed i Kungsbacka kommer dit du är.

Vi täcker hela Västkusten, Västra Götaland, Halland, Göteborg, Kungälv, Kungsbacka, Stockholm, Västerås med kringliggande orter.

Contact

Huvudkontor

Stora Arödsgatan 30
GÖTEBORG

JOURCENTER

I SVERIGE AB
Org:559389-5781

Maila oss

Ring Oss

0761-75 10 00