Spolbil Stockholm

AVLOPPSRENSNING – RELINING OCH SPOLBIL

Spoling, jour dygnet runt alla dagar för dig som har stopp i avloppet, i Stockholm. Vi tar oss även till närliggande områden såsom Södertälje, Nynäshamn, Bålsta, Märsta, Järna och Nykvarn. Akut spolning, hjälp vid översväming och vatten som inte rinner ut, både för industri och hem. Spolning av rör, avlopp och brunnar
Vi har målsättning att vara på plats inom 60-90 minuter | Öppet 24H.

TRYCK FÖR ATT RINGA

24/7 jour

STOPP I AVLOPPET I STOCKHOLM?

Vår spolbil i Stockholm har jour dygnet runt för avlopps stopp och översvämningar och ser till att du kan få en spolbil när som helst. Vår Spolbil har högtryckaggregat, verktyg för mekanisk rensning, pumpar och sugar.

Om du bor eller befinner dig i Stockholm och har stopp i avloppet är du  välkommen att
kontakta vår akut spolbil jour på tel 072-1648903

JOURCENTER AVLOPPSRENSNING I STOCKHOLM

Kontor dagtid Byängsgränd 14,ÅRSTA

 

JOUR 072-1648903

AKUT STOPP I AVLOPPET I STOCKHOLM

VILLASTOPP

även känt som akuta stopp i avloppet, kan uppstå plötsligt i kök, badrum, tvättstuga eller andra delar av din villa. För att undvika sådana stopp finns det flera åtgärder du kan vidta. En rekommenderad metod är att genomföra regelbundna underhållsspolningar på din villa.

UNDERHÅLLSSPOLNING

Genom att planera in underhållsspolningen i förväg kan du undvika att behöva hantera akuta stopp som kan uppstå oväntat. Genom att samordna tiden för underhållsbesöket med din egen schema kan du undvika ovälkomna överraskningar.

MINMERA RISKERNA

För att minska risken för stopp är det också viktigt att vara försiktig med vad som spolas ner i avloppet. Speciellt i köket bör du vara uppmärksam på fett och andra material som kan fastna i rören. Att vara noggrann med att inte spola ner skräp i avloppet kan minska risken för framtida stopp och därmed undvika obehagliga situationer.

UNDERHÅLLSSPOLNING

VILLASPOLNING

Upplever du att det bubblar från ert avlopp eller att vattnet inte rinner undan lika snabbt som tidigare? Då kan det vara dags för en villaspolning i ditt hem.

Vi erbjuder professionell och säker avloppsspolning med hjälp av kraftfulla aggregat och miljövänliga metoder, utfört av erfaren personal. Vår målsättning är att återställa normal funktion i dina avloppssystem och ge dig lugn och trygghet i ditt hem.

GARANTIER

Som en del av vår service erbjuder vi våra kunder ett års garanti vid komplett villaspolning*. Det innebär att om du upplever återkommande stopp som beror på normal användning av avloppet, så återvänder vi på ordinarie arbetstid för att åtgärda problemet. *Garantin täcker inte stopp som orsakats av defekta rör eller nerspolning av hygienartiklar/sanitetsprodukter. Vi vill också påminna om vikten av att undvika att hälla ner olja eller annat matfett direkt i diskhon, eftersom detta kan orsaka onormal belastning på ledningarna. Denna typ av skador omfattas inte av garantin.

Kontakta oss idag för att boka din villaspolning och låt oss hjälpa dig att hålla dina avlopp fria från stopp och problem.

spolbil Stockholm avloppsrensning och relining i Stockholm

JOUR DYGNET RUNT

Måndag                                 Dygnet runt

Tisdag                                    Dygnet runt

Onsdag                                  Dygnet runt

Torsdag                                 Dygnet runt

Fredag                                   Dygnet runt

Lördag                                   Dygnet runt

Söndag                                  Dygnet runt

SKICKA MEDDELANDE

DAGS ATT SPOLA AVLOPPET ?

Många olika saker som man inte är medveten om kan fastna och orsaka stopp i avloppet. Fett, hår, olja och tvålrester är några saker som ofta kan minska genomflödet i rören.

Tecken på att det är dags för spolning:

  • Stopp i avloppet eller det rinner långsamt
  • Dålig lukt eller ett kluckande ljud från avloppet
  • Förekommer otäcka stopp i avloppet
  • Avloppet kollades för mer än ett år sen

METODER VID SPOLNING

Om det är dags att spola avloppet använder vi oss av miljövänliga och skonsamma metoder som vårdar dina rör. Denna metod är såväl ekonomisk som effektiv. Se nedan för att följa några av stegen i en spolprocess:

Detta görs vid spolning

  • Högtrycksspolning med roterande munstycken
  • Avlagringar och smuts tas bort och flödet återställs
  • Köksstam, golvbrunn och utgående ledning spolas
  • Förebygger framtida stopp i avloppet

Hem och privatservice

Spolbil, låssmed och eljour hos privatpersoner i villor och lägenheter och i bostadsrättsföreningar i Solna, Göteborg och Stockholm med omnejd.

Företagsservice

Låssmed, spolbil, elektriker och rörmokare för jour hos företag och industrier i Solna, på Västkusten och i Stockholm med omnejd.

Fordonsservice

Vi utför även akuta låsjobb på fordon. Låsöppning av personbil och lastbil. Om du låst in nycklar i din bil. Vi tillverkar inte nya billnycklar.

SPOLBIL NÄRA DIG I STOCKHOLM

Vi har ofta en tillgänglig spolbil i Stockholm, redo att hjälpa er med allehanda avloppsproblem

Bubblar i avloppet? Stopp i avloppet? Vatten från golvbrunn?

Det är stor sannolikhet att du behöver hjälp om något av ovan händer. Vänta inte utan se till att genast kontakta oss som kan hjälpa dig med avloppsspolning, avloppsrensning och propplösning.
Ring vår jour spolbil i Stockholm dygnet runt! 072-1648903

Vi täcker samtliga stadsdelar i Stockholm:

Abrahamsberg, Alvik, Älvsjö, Aspudden, Axelsberg, Bagarmossen, Bandhagen, Birkastaden, Björkhagen, Blackeberg, Bredäng, Bromsten, Djurgården, Enskede gård, Enskededalen, Enskedefältet, Farsta, Farsta strand, Flaten, Fruängen, Gamla Enskede, Gamla stan, Gärdet, Gröndal, Gubbängen, Hägersten, Hägerstensåsen, Hagsätra, Hammarbyhöjden, Hässelby, Högdalen, Hökarängen, Johanneshov, Kärrtorp, Kristineberg, Kungshamra, Kungsholmen, Långholmen, Liljeholmen, Lilla Essingen, Mälarhöjden, Marieberg, Stockholm, Midsommarkransen, Nockeby, Norrmalm, Örby slott, Örby, Orhem, Östermalm, Rågsved, Reimersholme, Riddarholmen, Riksby, Sätra, Skärholmen, Skarpnäcks gård, Skeppsholmen, Sköndal, Skrubba, Södermalm, Stadshagen, Stora Essingen, Stureby, Svedmyra, Tallkrogen, Vårberg, Vasastan, Västertorp

UNDERHÅLLSSPOLNING

Spolbil i Stockholm – Jourcenter Spolservice.

Spolbil och avloppsrensning är den bästa lösningen när du behöver akut hjälp med avlopp:
Vi tillhandahåller alla traditionella tjänster såsom underhållspolning, akutspolning, propplösning, relining m.m. och vi är också
på plats akut, på endast några få minuter när du behöver hjälp med dina avlopp omgående! Vi vet att våra kunder inte
alltid kan vänta och erbjuder därför omedelbar assistans. När det kniper kan du räkna med Jourcenters skickliga
och erfarna spolbilstekniker.

Spolbil och avloppsrensning i närområden till Stockholm

Spolbil dygnet runt 24h alla dagar i centrala Stockholm, Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö, Österåker. Översvämmning, lukt från avlopp, avloppsvatten på golvet i lokal eller hem så är det oss du ringer jourcenter avloppsjour i Stockholm.

Tillgängliga dygnet runt

Vi erbjuder jour låssmed och rörmokare dygnet runt alla dagar i Solna, i Göteborg och  Stockholm med omnejd.

Nöjd kund garanti

Vi arbetar med förhoppningen att alla kunder ska bli riktigt nöjda med vårt arbete. Bra service är inte gratis.

Fri konsultation

Ring oss gärna och fråga innan du beställer, kanske kan vi hjälpa dig via telefon

”Skickade bilder på mina lås – och fick snabbt svar att jag kunde lämna in lås och nycklar och få fler cylindrar”

Stenis

Kund

”Fick goda råd när vi skulle byta låsen på vårt lager, och det blev rätt från början även med utrymmningsvägar”

Maher

Kund

Villa, lägenhet, lokaler   

Vi kommer dit du är.

Tyresö, Södertälje, Nynäshamn och Stockholm med omnejd.

Contact

HUVUDKONTOR

Stora Arödsgatan 30
GÖTEBORG

JOURCENTER
I SVERIGE AB
Org:559389-5781

* ANGÅENDE GDPR

Jourcenter delar- eller säljer aldrig kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på uppdragets art. Meddela om du önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar utskick från Jourcenter.

Integritet & cookies
Billig Låssmed