Låssmed Lerum

snabbt på plats dygnet runt

Låssmed Borås

Låssmed Lerum

snabbt på plats dygnet runt

Låssmed Borås

Vi är bara ett samtal bort. Låssmed Lerum finns för dig. Hos oss hittar du alltid en lokal låssmed.

Vi är bara ett samtal bort. Låssmed Lerum finns för dig. Hos oss hittar du alltid en lokal låssmed.

Låssmed i Borås

Låsservice 24/7

Är dina nycklar inlåsta eller behöver du byta lås? Vår låsjour har alltid en låssmed redo att hjälpa dig med låsöppning eller service.

Låsöppning

Lås installation

Lås reparation

Låssmed i Borås

Låsservice 24/7

Är dina nycklar inlåsta eller behöver du byta lås? Vår låsjour har alltid en låssmed redo att hjälpa dig med låsöppning eller service.

Låsöppning

Lås installation

Lås reparation

Inlåsta nycklar eller tappat nycklar ?

Det otänkbara kan hända oss alla: du tittar in i den låsta bilen och nycklarna sitter i tändningen eller ligger på sätet. Eller så kommer man hem och står vid yttedörren och har inte några nycklar, och man undrar när man senast hade dem, man letar i tomma fickor, i väskan och i påsen utan resultat. Kanske har du nyckel men låset vill inte fungera och om oturen är framme går din nyckel av inne i låset. I dessa situationer kan en låssmed hjälpa till. Att snabbt komma in förhindrar onödig stress, har du en inlåst hund eller katt, eller mat som står på spisen eller i värsta fall ett inlåst barn – så bör du skyndsamt ta dig in.

Utelåst i Borås
Borås Låssmed

Lokal låssmed från Lerum

Låssmed behövs oftast i en nödsituation när man behöver snabbt ut eller in. Därför är en lokal låssmed alltid vårt förstaval: han har kunskap om områden kring Lerum och kanske även känner till fastigheter, låssystem, och vanligt förekommande lås i just Lerum, och hittar säkert snabbt vägen till adressen. När du kontaktar oss kan du på kort varsel få en låssmed i Borås.

Låssmeden är en expert

En låssmed arbetar är inte bara expert på att öppna dörrar som är låsta eller byta ut trasiga lås. Låssmeden är din pålitliga partner när det gäller planering och installationer för säkerhetssystem. Låssmeder installerar passersystem, lås- och larmsystem och dörrautomatiker. Det är viktigt att komma ihåg att sådaba anläggningar behöver regelbunden service för att fullgod funktion ska kunna säkerställas.

Boris - Din lokala låssmed i Borås

Pålitlig låssmed dygnet runt

Idag förekommer många moderna elektroniska lås på marknaden, Yale Dorman, Glue, Nimly – för att nämna några. Det räcker inte längre att känna till hur ett standard Assa lås fungerar. Våra erfarna låssmeder har en bred kompetens och vet hur olika lås och låssystem fungerar. Jourcenters proffs är experter på lås, kodlås och säkerhet när det gäller lås. Att kunna låsa vår ytterdörr ser vi som en självklarhet, men när låset slutar fungera inser man hur mycket det betyder för ett säkert hem. Låssmeden måste därför inte bara vara pålitlig och kompetent utan även snabb och effektiv. Många gånger blir vi kallade hjältar och räddare i nöden när vi egentligen bara utför vårt dagliga arbete.

Låssmed Lerum Dygnet Runt

Är dina nycklar inlåsta eler behöver du byta lås? Vår låsjour har alltid en låssmed redo att hjälpa dig med låsöppning eller service.

Aggetorp, Alsjön, Aspenäs, Benelyckan, Björboholm, Boda, Dockered, Floda, Furuberg, Gallvik, Gategården, Gråbo, Gullringsbo, Hedefors, Horsaklätten, Ingared, Jonsered, Kärret, Lekstorp, Lerum, Lillebo, Lindskogen, Lugnvik, Lunden, Nolhagen, Norsesund, Näs, Olofstorp, Sandkullen, Sjövik, Skallsjö, Slätthult, Stamsjö, Stannum, Stenared, Stenkullen, Sågarehagen, Toleryd, Tollered, Tolsjöhult, Trulsedamm, Uddared, Vilhelmsberg. Ytterstad, Östad, Öxeryd.

Viktigt om låsservice

Boris - Din lokala låssmed i Borås

Hur snabbt kommer en låssmed?

Inom 10 minuter är det snabbaste vår låssmed från Jourcenter varit på plats efter samtal. I genomsnitt tar det 30-60 minuter att få hjälp efter samtal.

Vad kostar en låsöppning?

Låsöppning beställt i förväg av Jourcenter som vardagsarbete (2024) kostar ca 2475kr. Då ingår servicebil, borrning men inget material.

Vad kostar en låssmed?

Priser 2024

  • Vardagspris förbokade arbeten (7-15) inkl rotavdrag, 725kr/h (min 2h) + servicebil 725kr.
  • Jourpris inkl rotavdrag, 1533kr/h (min 2h) + servicebil 950kr
  • Material tillkommer 

Nya Inlägg

VAKA Passagesystem

VAKA Passagesystem

Är ni i behov av ett passagesystem? VAKA® är mer än bara ett passersystem - det är en komplett lösning för att säkra och effektivisera hanteringen av din fastighet. Oavsett om det är ett flerbostadshus, kontor, handel, industri eller offentliga lokaler, erbjuder VAKA®...

Yale YFM Brandklassat skåp

Yale YFM Brandklassat skåp

Har du ett Yale YFM och det inte längre går att slå in alla siffror? Eller kanske vill inte displayen funka alls? Då kan du vara lugn - vi har öppnat flera sådana skåp - då det inte är ovanligt att knappsatsen på dessa skåp slutar att fungera, du är inte ensao om att...

Är ditt hem säkert?

Är ditt hem säkert?

Har ni flyttat till ett hus eller lägenhet? Av erferenhet vet vi att lås och låstillbehör många gånger är felaktigt installerade eller att materialet i lås installationen inte håller rätt klassning. Egna lösningar på låsningar är oftast inte att rekomendera. Det gör...

Öppning av kassaskåp

Öppning av kassaskåp

Saknar ni koden till ett kassaskåp, värdesåp eller vapenskåp? Eller har ni en kod som inte fungerar? Vi vet att koder lätt kommer bort, eller att den som haft koden inte längre är tillgänglig. Ibland slutar även kassaskåp att fungera - och trots rätt kod kan man inte...

Låssmed i Sollebrunn

Låssmed i Sollebrunn

Utelåst i Sollebrunn? Vår låssmed har ständigt jour  och kan hjälpa dig med låsöppningar, låsbyten, installation av Yale Doorman och mycket mer. Behöver du hjälp med lås i Sollebrunn kan du kontakta oss på 0761-751000 dygnet runt - vi finns för dig.NewsSenaste...

Markarbeten i Kungälv

Markarbeten i Kungälv

Med vår maskinpark i Kungälv anlägger vi lekplatser, gör provgrävningar och dräneringar. Kontakta oss på 0761-751000 om du behöver hjälp med mindre entreprenadjobb eller markarbeten.NewsSenaste Inläggen

HUVUDKONTOR

Stora Arödsgatan 30
GÖTEBORG

JOURCENTER
I SVERIGE AB
Org:559389-5781

* ANGÅENDE GDPR
Jourcenter delar- eller säljer aldrig kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på uppdragets art. Meddela om du önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar utskick från Jourcenter.