Spolbil Sisjön

 

 

VÅRA SPOLTJÄNSTER
Spoling, jour dygnet runt alla dagar för dig som har stopp i avloppet, i Sisjön. Akut spolning, hjälp vid översväming och vatten som inte rinner ut, både för industri och hem. Spolning av rör, avlopp och brunnar
Vi är på plats inom 20-30 minuter | Öppet 24H.

24/7 jour

STOPP I AVLOPPET I SISJÖN ?

Vår spolbil i Sisjön har jour dygnet runt för avlopps stopp och översvämningar och ser till att du kan få en spolbil när som helst. Vår Spolbil har högtryckaggregat, verktyg för mekanisk rensning, pumpar och sugar.

Om du bor eller befinner dig i Sisjön och har stopp i avloppet är du  välkommen att
kontakta vår akut spolbil jour på tel 0761-751000.

JOURCENTER AVLOPPSRENSNING I SISJÖN

Kontor dagtid Aröds Industriväg 60
Öppettider kontor

JOUR 0761-751000

JOUR DYGNET RUNT

Måndag                  Dygnet runt

Tisdag                     Dygnet runt

Onsdag                   Dygnet runt

Torsdag                  Dygnet runt

Fredag                    Dygnet runt

Lördag                    Dygnet runt

Söndag                   Dygnet runt

Lassmed_Molndal_Jour_Jourcenter_Molndal_Lassmed_nara_mig

SKICKA MEDDELANDE

 AKUT STOPP I AVLOPPET

VILLASTOPP

även känt som akuta stopp i avloppet, kan uppstå plötsligt i kök, badrum, tvättstuga eller andra delar av din villa. För att undvika sådana stopp finns det flera åtgärder du kan vidta. En rekommenderad metod är att genomföra regelbundna underhållsspolningar på din villa.

UNDERHÅLLSSPOLNING

Genom att planera in underhållsspolningen i förväg kan du undvika att behöva hantera akuta stopp som kan uppstå oväntat. Genom att samordna tiden för underhållsbesöket med din egen schema kan du undvika ovälkomna överraskningar.

MINMERA RISKERNA

För att minska risken för stopp är det också viktigt att vara försiktig med vad som spolas ner i avloppet. Speciellt i köket bör du vara uppmärksam på fett och andra material som kan fastna i rören. Att vara noggrann med att inte spola ner skräp i avloppet kan minska risken för framtida stopp och därmed undvika obehagliga situationer.

UNDERHÅLLSSPOLNING

VILLASPOLNING

Upplever du att det bubblar från ert avlopp eller att vattnet inte rinner undan lika snabbt som tidigare? Då kan det vara dags för en villaspolning i ditt hem.

Vi erbjuder professionell och säker avloppsspolning med hjälp av kraftfulla aggregat och miljövänliga metoder, utfört av erfaren personal. Vår målsättning är att återställa normal funktion i dina avloppssystem och ge dig lugn och trygghet i ditt hem.

GARANTIER

Som en del av vår service erbjuder vi våra kunder ett års garanti vid komplett villaspolning*. Det innebär att om du upplever återkommande stopp som beror på normal användning av avloppet, så återvänder vi på ordinarie arbetstid för att åtgärda problemet. *Garantin täcker inte stopp som orsakats av defekta rör eller nerspolning av hygienartiklar/sanitetsprodukter. Vi vill också påminna om vikten av att undvika att hälla ner olja eller annat matfett direkt i diskhon, eftersom detta kan orsaka onormal belastning på ledningarna. Denna typ av skador omfattas inte av garantin.

Kontakta oss idag för att boka din villaspolning och låt oss hjälpa dig att hålla dina avlopp fria från stopp och problem.

Hem och privatservice

Spolbil, låssmed och eljour hos privatpersoner i villor och lägenheter och i bostadsrättsföreningar i Göteborg och Stockholm med omnejd.

LÄS MER

Företagsservice

Låssmed, spolbil, elektriker och rörmokare för jour hos företag och industrier på Västkusten och i Stockholm med omnejd.

LÄS MER

Fordonsservice

Vi utför även akuta låsjobb på fordon. Låsöppning av personbil och lastbil. Om du låst in nycklar i din bil. Vi tillverkar inte nya billnycklar.

LÄS MER

Tillgängliga dygnet runt

Vi erbjuder jour låssmed och rörmokare dygnet runt alla dagar i Sisjön, i Göteborg och  Stockholm med omnejd.

Nöjd kund garanti

Vi arbetar med förhoppningen att alla kunder ska bli riktigt nöjda med vårt arbete. Bra service är inte gratis.

Fri konsultation

Ring oss gärna och fråga innan du beställer, kanske kan vi hjälpa dig via telefon

”Skickade bilder på mina lås – och fick snabbt svar att jag kunde lämna in lås och nycklar och få fler cylindrar”

Stenis

Kund

”Fick goda råd när vi skulle byta låsen på vårt lager, och det blev rätt från början även med utrymmningsvägar”

Maher

Kund

Villa, lägenhet, lokaler   

Vi kommer dit du är.

Göteborg, Kungsbacka, Stockholm, Västerås med omnejder.

Contact

HUVUDKONTOR

Stora Arödsgatan 30
GÖTEBORG

JOURCENTER
I SVERIGE AB
Org:559389-5781

* ANGÅENDE GDPR
Jourcenter delar- eller säljer aldrig kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på uppdragets art. Meddela om du önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar utskick från Jourcenter.