VAKA PASSAGESYSTEM GÖTEBORG

Vi installerar VAKA® passagesystem från Axema

Är ni i behov av ett passagesystem?

VAKA® är mer än bara ett passersystem – det är en komplett lösning för att säkra och effektivisera hanteringen av din fastighet. Oavsett om det är ett flerbostadshus, kontor, handel, industri eller offentliga lokaler, erbjuder VAKA® en enkel och snabb metod för att skydda hela din egendom.

Fördelar med VAKA®:

Användarvänlighet:

VAKA® har utformats med fokus på användarvänlighet. Genom en intuitiv design och enkelhet i användning blir det smidigt för både boende, personal och besökare att navigera och använda systemet.

Framtidssäkert:

Med VAKA® investerar du i en framtidssäker lösning. Systemet är flexibelt och kan anpassas efter din fastighets behov, vilket gör det möjligt att börja smått och utöka efter behov. Detta ger en kostnadseffektiv och skalbar lösning som kan växa i takt med din fastighet.

Modulbaserat System:

VAKA® erbjuder en mängd olika tjänster och funktioner som kan vara avgörande för din fastighets säkerhet och effektivitet. Tjänster såsom porttelefoni, digital informationstavla, bokningssystem för tvättstugor, larmstyrning och fastighetsboxar är alla samlade i det modulbaserade systemet. Detta gör det enkelt att skräddarsy lösningen efter dina specifika behov.

Effektiv Hantering:

Genom att samla flera viktiga tjänster i ett system underlättar VAKA® för fastighetsägare och förvaltare att effektivt hantera fastighetens olika aspekter. Från säkerhetsåtgärder till bekvämlighetsfunktioner, allt kan administreras centralt och smidigt.

Exempel på Tjänster:

 • Porttelefoni:
  Möjliggör kommunikation och identifiering av besökare innan de släpps in i fastigheten.

 • Digital Informationstavla:
  Ger möjlighet att visa viktig information och aviseringar till boende och besökare på ett modernt och effektivt sätt.

 • Bokningssystem för Tvättstuga:
  En smidig funktion för att låta boende boka tvättider och undvika konflikter.

 • Larmstyrning:
  Skapa en tryggare miljö genom att integrera larmstyrning i systemet för snabb respons vid intrång eller andra nödsituationer.

 • Fastighetsboxar:
  Ett säkert och bekvämt sätt för leveranser och pakethantering, vilket minskar risken för stölder och ger enkel åtkomst för boende.

Med VAKA® får du inte bara ett passersystem, utan en helhetslösning som ger säkerhet, effektivitet och bekvämlighet för din fastighet. Börja smått och bygg ut efter behov, med vetskapen om att du har en framtidssäker och anpassningsbar lösning för din fastighets säkerhetsbehov.

. Du kan kontakta oss för information om VAKA® på 0761-751000  – våra låssmeder finns här för dig.

News

Senaste Inläggen

Yale YFM Brandklassat skåp

Yale YFM Brandklassat skåp

Har du ett Yale YFM och det inte längre går att slå in alla siffror? Eller kanske vill inte displayen funka alls? Då kan du vara lugn - vi har öppnat flera sådana skåp - då det inte är ovanligt att knappsatsen på dessa skåp slutar att fungera, du är inte ensao om att...

Är ditt hem säkert?

Är ditt hem säkert?

Har ni flyttat till ett hus eller lägenhet? Av erferenhet vet vi att lås och låstillbehör många gånger är felaktigt installerade eller att materialet i lås installationen inte håller rätt klassning. Egna lösningar på låsningar är oftast inte att rekomendera. Det gör...

Öppning av kassaskåp

Öppning av kassaskåp

Saknar ni koden till ett kassaskåp, värdesåp eller vapenskåp? Eller har ni en kod som inte fungerar? Vi vet att koder lätt kommer bort, eller att den som haft koden inte längre är tillgänglig. Ibland slutar även kassaskåp att fungera - och trots rätt kod kan man inte...

HUVUDKONTOR

Stora Arödsgatan 30
GÖTEBORG

JOURCENTER
I SVERIGE AB
Org:559389-5781

* ANGÅENDE GDPR

Jourcenter delar- eller säljer aldrig kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på uppdragets art. Meddela om du önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar utskick från Jourcenter.

Integritet & cookies
Billig Låssmed